Igaunijā tvarsta autozagļu grupējumu; pirmais aizturētais - latvietis (6)

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arvo Meeks

Igaunijas policija lūgusi iedzīvotāju palīdzību, lai sadzītu pēdas autozagļu grupējumam, kas naktī uz otrdienu Harju apriņķī nozaga automašīnu. Nozagto auto jau izdevies atrast, un tam pie stūres bija Latvijas pilsonis, kurš tagad aizturēts. Taču policija joprojām meklē tumšas krāsas "Audi" markas auto, ko grupējums izmantoja zādzības pastrādāšanai, vēsta portāls "Postimees".

Ap trijiem naktī Igaunijas policija saņēma ziņojumu, ka Tabasalu ciemā no privātmājas pagalma nozagta 2016.gada "Toyota RAV4". Informācija tika nodota visas Igaunijas teritorijā patrulējošajiem policistiem.

Ap pieciem no rīta automašīna tika atrasta Pērnavā. Pie tās stūres atradās 42 gadus vecs Latvijas pilsonis, kurš patlaban ir aizturēts. Automašīnu nogādāja Tallinā.

Policija uzskata, ka noziedznieki darbojās grupā un zādzībā izmantoja vēl vienu auto, kam ir citas valsts numurzīme. Tas ir pelēks 2005.gada izlaiduma "Audi A6" vai arī melns 2007.gada "Audi A4". Iespējamās numura zīmes - "KO960" vai arī "KW56DBX".

"Lūdzam ikvienu, kas pamanījis šos automobiļus ar ārvalstu numurzīmēm, nekavējoties par to ziņot policijai," norādīts likumsargu paziņojumā, lūdzot iesūtīt novērošanas kameru un videoreģistratoru ierakstus, kuros šie auto redzami.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu