TV ekrānos atgriežas šovs “Gatava pārvērtībām”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Norde

Kanālā TV3 30. janvārī savu trešo sezonu sāks skatītāju iemīļotais raidījums “Gatava pārvērtībām”, kas pārsteigs ar vairākiem jaunumiem. Skatītājus gaida tematiskie raidījumi, kā arī iespēja ielūkoties šova tapšanas aizkulisēs. Piedzīvot pārmaiņas sievietēm palīdzēs skaistuma un dzīves stila blogere Maija Armaņeva, stiliste Žanna Dubska un modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs.

Šovā “Gatava pārvērtībām” piedalās sievietes, kuras vēlas kaut ko mainīt savā dzīvē – savu izskatu, savu apģērbu un dzīvesveidu. Sekojot līdzi aktuālajām stila tendencēm, pārmaiņas dāmām palīdzēs piedzīvot ekspertu komanda – skaistuma un dzīves stila blogere Maija Armaņeva, kura šovam pievienojusies tikai jaunajā sezonā, stiliste Žanna Dubska un modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs.

Raidījuma jaunā sezona solās būt vēl aizraujošāka, jo tā piedāvās īpašos tematiskos raidījumus un iespēju ielūkoties pārvērtību aizkulisēs. Šova producente Sandija Miezīte stāsta: “Skatītāji ar aizrautību seko līdzi dāmu pārvērtībām, tādēļ šogad piedāvājam ieskatu šova tapšanas aizkulisēs, kas atklās patiesas emocijas - gan neviltotu prieku, gan dusmas un neapmierinātību, kā arī stilistu darba ikdienas aizkulises. Jaunajā sezonā skatītājus priecēs arī tematiskie raidījumi, kuru laikā meklēsim veidus, kā ir jāizskatās veiksmīgai biznesa lēdijai, kā ar izskatu var uzlabot pašapziņu XL izmēra nēsātājai, un būs daudzi citi temati, kuros ikviens skatītājs varēs atrast sev noderīgus padomus.”

Pirmajā epizodē pārvērtības piedzīvos trīs sievietes - Līga, Ausma un Kristīne. Līga ir piecu bērnu māmiņa, kura pēc šķiršanās ar vīru ir krasi zaudējusi svaru, nomainot XL apģērba izmēru uz XS izmēru. Par Līgas pārvērtībām parūpēsies stiliste Žanna Dubska, kura ir pārliecināta, ka Līga ir jāpārvērš no veiksmīgas meitenes veiksmīgā sievietē. Otrā dalībniece ir Ausma, kas pārsteigs žūriju ar enerģiskumu, jo 61 gada vecumā Ausma jūtas par vismaz 15 gadiem jaunāka, taču viņas tēls uztrauc tieši mazbērnus, tādēļ stilista Aleksandra Pavlova rokās Ausma piedzīvos pārmaiņas, kas pārsteigs arī viņu pašu. Savukārt stilistes Maijas Armaņevas pavadībā pārmaiņas piedzīvos IT speciāliste Kristīne, kas ikdienā vienmēr izvēlas bikses, taču Kristīnes meitas ļoti vēlas mammu redzēt sievišķīgās kleitās.

Rezultāts iepriecinās un pārsteigs ne tikai pašas dalībnieces un ekspertus, bet arī sieviešu draugus, tuviniekus un televīzijas skatītājus. Iedvesmojies pozitīvām pārmaiņām arī savā dzīvē – esi gatava pārvērtībām!

Skaties šovu “Gatava pārvērtībām” no 30. janvāra trešdienu vakaros pulksten 21.00 kanālā TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu