Valentīndiena bez Dona! Mūziķis skaidro, kāpēc šogad nenotiks viņa koncerts (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tikšanās ar “Origo Zelta dziesma 2018” nominantiem – Donu, Ozolu un Kristīni Prauliņu
Tikšanās ar “Origo Zelta dziesma 2018” nominantiem – Donu, Ozolu un Kristīni Prauliņu Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Tautā iemīļotais mūziķis Dons, īstajā vārdā Artūrs Šingirejs, jau neoficiāli nodēvēts par Valentīndienas karali - kopš 2014. gada mūziķis sniedzis pilnībā izpārdotus Visu mīlētāju dienas koncertus gan "Palladium", gan "Arēnā Rīga". Diemžēl šogad daudziem Dona faniem būs jādomā cits veids, kā svinēt Valentīndienu, jo mūziķis koncertu nesniegs. 

Portāls TVNET, apmeklējot "Origo Zelta dziesma 2018" nominēto mūziķu meistarklases, kas tapušas sadarbībā ar Mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta Mikrofons", kurā piedalījās reperis Ozols un pats Dons, noskaidroja, ka mūziķis šobrīd strādā pie jauna ieraksta, tāpēc Valentīndienas tradīciju neievēros.

"Es ļoti atvainojos," sacīja mūziķis. "Šobrīd strādāju pie jauna albuma, kas iznāks vai nu šoruden, vai nākamā gada februārī. Gada beigās izziņosim nākamos koncertus. Vienu gadu vajag ieturēt pauzīti."

Viņš iesaka saviem faniem nepārdzīvot un kā alternatīvu Valentīndienas svinēšanai  iegādāties kādu no Dona koncertierakstiem no iepriekšējo gadu Visu mīlētāju dienas koncertiem. 

Foto: Dona uzstāšanās "Arēnā Rīga" 2018. gada 14. februārī 

Foto: Tikšanās ar “Origo Zelta dziesma 2018” nominantiem – Donu, Ozolu un Kristīni Prauliņu

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu