Otrdienas vakarā sabiedriskais transports Rīgā kavē pat pusstundu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Satiksmes haoss sniegotajās Rīgas ielās
Satiksmes haoss sniegotajās Rīgas ielās Foto: Zane Bitere/LETA

Laikapstākļu dēļ otrdienas vakarā trolejbusi un autobusi Rīgā var kavēt līdz 30 minūtēm, aģentūru LETA informēja SIA "Rīgas satiksme" pārstāve Baiba Bartaševiča.

Tramvaju satiksmē būtiski kavējumi nav fiksēti, taču dažos gadījumos tramvaji var kavēt līdz desmit minūtēm.

Savukārt trolejbusu un autobusu satiksme ir ievērojami palēnināta. Bartaševiča stāstīja, ka atsevišķos gadījumos kavējumi sasniedz pat pusstundu un vairāk.

Savukārt Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola aģentūrai LETA klāstīja, ka ap plkst. 19 būtu jānoslēdzas maģistrālo ielu atbrīvošanai no sniega, un tad sāksies mazāko ielu tīrīšana. Tieši par mazākām mikrorajonu ielām departamentā arī saņemts vairāk iedzīvotāju sūdzību, jo tās vēl netika tīrītas, apsaimniekošanas tehniku novirzot uz ielām ar lielāku satiksmes intensitāti.

Ahuna-Ozola arī prognozēja, ka, gaisa temperatūrai pakāpjoties, trešdien galvaspilsētas ielās veidosies peļķes, turklāt sniega un ledus putras dēļ ūdens no ielām netiks savlaicīgi novadīts, tāpēc apdraudēti būs gājēji.

Informācija mājaslapā "www.balticmaps.eu" liecina, ka galvaspilsētā vairākās vietās izveidojušies sastrēgumi. Apgrūtināta satiksme pār Vanšu un Akmens tiltu, tāpat ievērojami lēnāka satiksme ir Vienības gatvē, Senču, Viskaļu ielā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu