Makgregors un Nurmagomedovs par incidentu pēc cīņas saņēmuši bargus sodus (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs un Konors Makgregors
Habibs Nurmagomedovs un Konors Makgregors Foto: Reuters/LETA

Nevadas štata sporta komisija (NSAC) 29. janvārī piespriedusi deviņu mēnešu diskvalifikāciju un 500 000 ASV dolāru soda naudu Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonim Habibam Nurmagomedovam, bet īrs Konors Makgregors saņēmis sešu mēnešu diskvalifikāciju un 50 000 dolāru soda naudu, vēsa "Yahoo Sports". 

Šādi sodi piespriesti par sportistu sarīkotajām nekārtībām pēc viņu cīņas pagājušajā gadā Lasvegasā, kad uzvaru ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu izcīnīja Nurmagomedovs.

Uzreiz pēc uzvaras Nurmagomedovs nespēja nomierināties un izlēca no ringa, sākot kautiņu ar Makgregora komandas biedra pārstāvi. Tikmēr Krievijas cīkstoņa komanda metās uzbrukumā īram. Pēcāk apsargiem gan izdevās ieviest kārtību, bet Nurmagomedovam čempiona josta ringā netika pasniegta, lai neizprovocētu vēl lielākas nekārtības.

Piespriestie sodi stājušies spēkā 6. oktobrī, kad notika abu cīkstoņu duelis. Līdz ar to Makgregors astoņstūrī varēs atgriezties jau 6. aprīlī. 

Saskaņā ar "Yahoo Sports" rīcībā esošo informāciju, UFC šajā turnīrā nopelnījusi 86,4 miljonus ASV dolāru, kas ir rekordliela summa organizācijai par kādu no rīkotajiem turnīriem. 

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC organizācijas ietvaros. Savukārt Makgregors MMA karjerā piedalījies 25 cīņās, kurās svinējis 21 uzvaru. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu