Olaines novadā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrdien Olaines novadā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar ap plkst.11.30 ugunsdzēsēji devās uz Olaines pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Notikuma vietā tika konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg dzīvojamā mājas abi stāvi un bēniņi 180 kvadrātmetru platībā. Trīs stundu laikā šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības vadi, elektrības stabs, sadzīves mantas, meža zemsedze, sodrēji divu ēku dūmvados, virtuve, divas vieglās automašīnas, šķūnis un neapsaimniekota ēka.

Naktī ap plkst.2 VUGD saņēma izsaukumu uz Tukuma novada Sēmes pagastu, kur cilvēks bija apmaldījies mežā. Izmantojot skaņas un gaismas signālus, kā arī sazinoties ar cilvēku pa telefonu, viņš tika atrasts un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī kopumā VUGD saņēma 44 izsaukumus: 13 - uz ugunsgrēkiem, 24 - uz glābšanas darbiem, bet septiņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu