Ieskaties satriecošajā Netflix Holivudas birojā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Netflix/Publicitātes foto

Populārā straumēšanas vietne "Netflix" pēdējos gados ir kļuvusi par visai spēcīgu spēlētāju filmu un seriālu nozarē, un līdz ar tās ietekmi ir krietni pieaudzis šā uzņēmuma darbinieku skaits un radījis nepieciešamību pēc liela un ērta biroja. Samērā nesen, 2017. gada februārī, straumēšanas gigants ievācās spožā "Gensler Architects" celtā stiklotā ēkā pašā Holivudas centrā. 

Netflix uzņēmuma galvenā mītne jau kopš 2003. gada atrodas Beverlihilsā - sākotnēji uzņēmuma galvenā mītne atradās Losgatosā, nelielā pilsētiņā netālo no Sanhosē Kalifornijā. Taču tagad, kopš 2017. gada, Netflix galvenajai mītnei ir pievienojusies vēl viena ēka - stiklotā augstceltne pašā Holivudas centrā. 

14 stāvus augsto ēku ir plānojis amerikāņu arhitektu birojs "Genser Architects". Ēkas pēdējos stāvos ir izbūvēts penthauss ar milzīgu terasi, no kuras paveras pasakains skats uz Holivudu. Pa visu ēku ir izkaisītas vairākas konferenču zāles, biroju telpas un atpūtas zonas, četras galvenās virtuves un 14 mikrovirtuves. 

 Kopumā ēkā šobrīd strādā aptuveni 800 darbinieku. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu