Skandalozā Olga Buzova atklāj, ko domā par Latviju un tās iedzīvotājiem (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozā Krievijas mūziķe un realitātes šovu zvaigzne Olga Buzova 29. janvārī ieradās Latvijā, lai Rīgas Kongresu namā uzstātos komēdijā "Pieprasīts vīrietis", kurā ar viņu uz skatuves kāpa "Comedy Club" komiķi. Buzova paspēja izbaudīt viesnīcas laipnību, kā arī saviem sekotājiem atklāt, ko domā par Latviju.

Māksliniece vietnē "Instagram" publiskoja vairākus foto un video gan no izrādes, gan skatiem ar Rīgas ielām. Kā atklāja Buzova, "dārgā Rīga" viņu sagaidīja gan ar ekskluzīviem "Yeezy" apaviem, gan "Gucci" zīmola jostu. Tāpat Buzovu laipni apbēra ar ziediem, baloniem, dzirkstošo vīnu un kūkām. 

"Rīga, man nav vārdu! Rīga ir vislabākā! Paldies, es dievinu Latviju! Noteikti atgriezīšos! Tā ir laime jums uzstāties! Tik daudz ziedu, tik daudz aplausu!" īsajos video stāstiņos jūsmot nebeidza māksliniece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

Tāpat Buzova lielu prieku izrādīja par Latvijas laikapstākļiem un biezo sniega kārtu uz ielām: "Cik te skaisti, cik daudz sniega! Ziemas pasaka!"

Trešdienas, 30. janvāra, rītā Buzova devās uz lidostu un priecājās par saulīti, kas uzspīdējusi galvaspilsētā. 

Sieviete atzina, ka laipnās sagaidīšanas dēļ viņa ļoti nevēlas pamest Latviju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

Foto: Olga Buzova komēdijā "Pieprasīts vīrietis"

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu