Pārdošanā nonācis Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa elegantais Ņujorkas dzīvoklis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix/Modlin Group

Lai gan dziedātāja Dženifera Lopesa un viņas mīļotais, beisbola spēlētājs Alekss Rodrigess šiko dzīvokli Manhetenas centrā iegādājās pirms mazāk nekā gada par 15 miljoniem dolāru, nu viņi nolēmuši savu mājokli pārdot. Kā skaidro Ņujorkas tabloīds “Variety”, slavenību pāris šobrīd meklē plašāku dzīvokli turpat Manhetenā.

Elegantais Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa dzīvoklis atrodas vienā no Manhetenas debesskrāpjiem, blakus Centrālparkam. 36. stāva dzīvoklim ir savs privātais lifts ar melnām lakotām sienām, kas mājokļa īpašniekus aizved uz studio tipa zāli – milzīgu dzīvojamo un ēdamistabu. Dzīvoklī ir augstie griesti un logi, kas stiepjas no grīdas līdz pat griestiem. Dzīvoklī ir trīs guļamistabas, četras vannasistabas, viesu tualete un moderna virtuve ar apsildāmu marmora grīdu. Slavenību pāris par šo glauno dzīvokli prasa 17 miljonus dolāru.

Foto: Modlin Group/Publicitātes foto

Dženiferas Lopoesas un Aleksa Rodrigesa dzīvoklis atrodas arhitekta Rafaēla Vinolija projektētā 96 stāvus augstā debesskrāpī – tā pirmajā stāvā ir moderns vestibils ar diennakts apsardzi. Tāpat ēkai ir pazemes stāvvieta ar īres maksu līdz 8500 dolāriem mēnesī. Ēkas iedzīvotājiem ir iespēja izbaudīt tādas luksusa ērtības kā kinozāle, konferenču zāle, biljarda telpa, peldbaseins un fitnesa centrs ar jogas studiju un spa pakalpojumiem, kā arī privāto restorānu, kas piedāvā piegādāt maltītes līdz dzīvoklim.

Līdz ar Ņujorkas apartamentiem Lopesas un viņas drauga Rodrigesa īpašumā ir vēl citi mājokļi – teju piecus miljonus vērtais dzīvoklis Losandželosā, 28 miljonus vērta savrupmāja Losandželosas piepilsētā Beleirā, zeme Hemptonā un vēl viens dzīvoklis Manhetenā 27 miljonu vērtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu