Populārā dūla Katrīna Puriņa-Liberte pārsteidz ar neierastu izskatu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dūla, "Instagram" konta Perlumamma.lv autore Katrīna Puriņa-Liberte šogad piedzīvojusi vizuālas pārvērtības - no blondīnes viņa kļuvusi par tumšmati. 

"Jauna es," pie publicētā foto raksta Puriņa-Liberte. 

"Tumšos matus es parasti krāsoju, kad nonāku vislīdzsvarotākajā un mierīgākajā savas esības stāvoklī," par jaunajām pārvērtībām saka dūla.

Viņa turpina: "Manī ir harmonija. Es esmu es pati. Tāda mierīga un ļoti stipra. Brūnie mati manā dzīvē vienmēr simbolizēs uzvaru pār skumjām, pār grūtiem dzīves posmiem."

Katrīnas publiskotais foto saņēmis neskaitāmus komentārus ar atzinīgiem vārdiem par viņas vizuālajām pārvērtībām. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW ME.?? Pateikšu noslēpumu. Man ir ļoti īpašas attiecības ar savām matu krāsām, pēc tām var pateikt visus procesus, kas manī notiek)) Tumšos matus es parasti krāsoju, kad nonāku vislīdzsvarotākajā un mierīgākajā savas esības stāvoklī. Kad man negribas nevienam neko pierādīt, negribas cīnīties un nemitīgi patikt, kā vienīgi būt sarunā un līdzgaitā pašai ar sevi, pierādīt gribas- bet pašai sev, nevis citiem. Manī ir harmonija. Es esmu es pati. Tāda mierīga un ļoti stipra. Brūnie mati manā dzīvē vienmēr simbolizēs uzvaru pār skumjām, pār grūtiem dzīves posmiem. Es esmu ļoti kontrastains cilvēks. Zinu, ka daudziem (lasīt: vīram)) ar to nav viegli. Bet tādēļ jau es te esmu- lai atrastu to līdzsvaru un mācītos būt. Pavasarī, uz maiju, gan jau, ka atkal būšu blonda, zināmu notikumu dēļ, bet kazi...šobrīd jūtos tieši šādi un man tas patīk!

A post shared by Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čau!☀️Ņemot vērā,ka man te saradušies daudz jaunu sekotāju,izdomāju,ka man nedaudz jāuzraksta,kas es esmu un kādèļ es esmu te-Instagramā?Es esmu Katrīna, divu meitu mamma un sieva @liberts ?‍?‍?‍? Es šobrīd studēju @rsu.lv Medicīnas fakultātē un ļoti ceru, ka šovasar tikšu pie sava diploma!?‍⚕️Es vēlos būt ginekologs-manā sirdī ir ķirurģija-līdz ar to jums apmēram skaidrs,ar ko nodarbošos.?Mana zinātniskā interese šobrīd ir plaša-ķeizargriezieni,antibiotikas,osteopātija,psiholoģiskie aspekti sieviešu veselībā-šis ļoti īsumā-mācos visu mūžu un tā plānoju turpināt!?‍?Ikdienā es vadu grūtnieču vingrošanu,lekcijas vecākiem un konsultēju sievietes par dzemdību pieredzi un sagatavošanos,esmu arī zīdīšanas konsultants un braucu SOS mājvizītēs.??Īsumā-es sakārtoju galvu(jā, ja dzīvotu vēlreiz pēc šī piedzīvojuma-ietu visticamāk uz psihiatriju&psihoterapiju)) ?Vēl es esmu līdzās dzemdībās,kā dūla un šīs psiholoģiskās un konsultēšanas prasmes man dzīvē noderēs arī strādājot ar pacientēm.??‍♀️Mans hobijs šobrīd ir bokss un teātris.? Vaļasprieka līmenī interesējos par pareizu uzturu un estētisko kosmetoloģiju.???✨Sociālos tīklus cenšos izmantot gudri?caur to,ka man seko,vēlos izglītot.?‍?Tā piemēram,2018.gada nogalē,uzsāku sociālu akciju #espārbaudos kurā iesaistīju vairāk kā 100 sievietes(ar kuru foto vari iepazīties šķirot manu bildi uz priekšu!),kuras iedrošināja savus sekotājus pārbaudīt savu veselību un atsaukties uz valsts apmaksātajiem skrīningiem-liels ir mans gandarījums,ka ar šīs akcijas palīdzību pilnīgi reāli esam izglābušas vairākas sievietes no ielaistām onko-slimības formām!‼️‼️Šo akciju turpināsim arī šogad-caur šo postu iedrošinu arī Tevi dalīties ar būtisku info,ar kuru vari iepazīties manā profilā pie stories “NODERĪGI”!Ik pa laikam publicēju kādu LIVE,lai informētu par man būtiskiem un sabiedrībai aktuāliem jautājumiem(šodien būs par D Vitamīna lietošanu).?Ļoti novērtēju katru sekotāju,laiku,komentāru un ziņu!?Paldies,ka jūs te esat un atbalstat mani!?Jauku svētdienu jums,draugi un prieks iepazīties!??♥️

A post shared by Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es gribēju uzrakstīt jums PALDIES. Pagaidām garākam tekstam man nav ne laika, ne spēka - bet tiešām es jums ļoti pateicos. ? Es šobrīd esmu nopietnā laika plānošanas izaicinājumā un mēģinu nepazaudēties savā plānotājā. Šonedēļ man ir pēdējais eksāmens pirms pavasara diplomdarba un valsts eksāmena, tādēļ lūdzu, lūdzu esiet pacietīgi - jūsu vēstuļu, sakarā ar #solipriekšāvēzim ir ļoti daudz, katrā ir jāiedziļinās un man ļoti negribas atbildēt jums tikai ar ♥️ Man priekšā ir daudz skaistu plānu un mērķu, kuri mums kopīgiem spēkiem ir jārealizē...bet visu palēnām un prioritāšu secībā! ? Prioritātes un laiks, vispār ir mans šī gada izaicinājums! Ir vēl kur tiekties, bet man patīk šis ceļš! Katra diena kā piedzīvojums un es arī par to esmu ļoti pateicīga! ?‍♀️Par ko Tu jūties pateicīga šodien? Pirms miega tas ir labākais laiks par to padomāt un domās par to pateikt paldies! Lai Tev izdodas! ? #gratitude #heart #happy #blessed

A post shared by Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu