"Nominācija "Zelta mikrofonam" nebija pārsteigums" – Skutelis intervijā ar TVNET (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

8. janvārī starp pieciem izziņotajiem "Zelta mikrofona" hiphopa albuma nominantiem parādījās arī sen gaidītais Artura Skuteļa vārds. Kāpēc iepriekš Arturs izvairījies no dalības konkursā, noskaidrojām intervijā.

"Nekad nekur" izdots 4. aprīlī. Albums sevī ietver 12 skaņdarbus – astoņas dziesmas un četrus skitus. Savukārt "Nekad nekur" prezentācija norisinājās 6. septembrī “Melnajā piektdienā”.

Albuma tekstu autors ir Arturs Skutelis, bet skaņdarbus radījuši "Tvērumu" dalībnieki, kā arī Rihards Štrauss no grupas "Augša".

Albums ierakstīts Rīgā, "Dynamic Records" un PKI studijā. Albuma tapšanā piedalījušies arī vairāki viesmākslinieki: dzejnieces Daina Sirmā un Alīna Platoņenko, dziedātājas Kristīne Prauliņa un Zelma Jēgere (Viņa), trompetists Dāvis Nicmanis, hiphopa izpildītājs Idus Abra un aktieris Igors Šelegovskis.

Albuma noformējumu, izmantojot Hieronīma Bosa gleznu "Ceļinieks", radījis Emīls Kālis. Ar skaņas apstrādi nodarbojies pats Arturs Skutelis.

Kā vēstīts, "Zelta mikrofona" hiphopa mūzikas albuma balvai nominēti:

Nakts Bērns - Bārda

Nekad nekur - Arturs Skutelis un Tvērumi

Neona pilsēta - Ozols

Nospiedumi - Misters & Nospiedumi

PPTKD (Pasaule pieder tiem, kuri dara) – Kontraflovs

Foto no Artura Skuteļa ciemošanās TVNET studijā:

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu