Leģendārais Volkswagen "kāpu bagijs" iesoļojis 21.gadsimtā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Volkswagen atdzīvina leģendu! Marta sākumā Ženēvas auto izstādē zīmols prezentēs leģendārā kāpu bagija moderno versiju, kas piedevām ir pilnībā elektriska. Iedvesmojoties no populārajiem amerikāņu kāpu bagijiem, kas ASV saulainajos štatos populāri bija pagājušā gadsimta sešdesmitajos un septiņdesmitajos gados, šis koncepta automobilis veidots uz Volkswagen jaunās elektroautomobiļu platformas MEB, tā apliecinot to, cik tā ir patiesi daudzpusīga.

"Bagijs ir kas vairāk par automobili. Tas ir spēks un enerģija uz četriem riteņiem. Elektriskais bagijs iemieso šīs īpašības, demonstrējot to, cik moderna var izskatīties klasikas interpretācija un, pats svarīgākais, kādu emocionālo saikni rada elektriskā mobilitāte," norāda Volkswagen galvenais dizainers Klauss Bišofs (Klaus Bischoff).

Foto: Volkswagen

Pilnībā elektriskā bagija koncepts balstīts uz vēsturiskajiem priekšgājējiem no Kalifornijas. Tajā laikā šis modelis tika radīts, izmantojot Beetle šasiju, taču tagad modernā MEB platforma demonstrē sevi kā tikpat daudzpusīgu.

Foto: Volkswagen

Arī šai bagija jaunai interpretācijai, līdzīgi kā oriģinālajā stilā, nav fiksēta jumta vai tradicionālu durvju, bet kopējā izskatā dominē brīvi stāvoši riteņi, kas aprīkoti ar bezceļu riepām, un vaļēji sānu sliekšņi.

Foto: Volkswagen

Konceptuālais elektrobagijs pirmo reizi tiks parādīts 89. Ženēvas Starptautiskajā auto izstādē, kas norisināsies no šā gada 7. līdz 17. martam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu