Medijs: Porziņģis norūpējies par "Knicks" uzņemto virzienu

Papildināts
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/LETA

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis ceturtdien, tiekoties ar kluba vadību, pauda bažas par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" uzņemto virzienu, turklāt radījis iespaidu, ka vēlas tikt aizmainīts, vēsta ESPN.

"Knicks" šobrīd piedzīvojusi jau 11 zaudējumus pēc kārtas un ar 10 uzvarām 50 spēlēs kļuvusi par NBA vājāko komandu.

Porziņģis jau teju gadu nav spēlējis ceļgala krustenisko saišu traumas dēļ, turklāt viņš vasarā varētu kļūt par ierobežoti brīvo aģentu. Tiesa, kā norāda Ziemeļamerikas mediji, pamazām pieaug spriedze "Knicks" un latvieša savstarpējās attiecībās, jo spēlētāju neapmierinot daudzie komandas zaudējumi un uzņemtais virziens.

Turklāt klubs arī pagaidām nespēj pateikt, kad latvietis varētu atgriezties laukumā, taču Porziņģis jau vairākkārt paudis vēlmi to izdarīt šosezon.

Ceturtdien Porziņģis kopā ar savu brāli Jāni, kurš ir spēlētāja aģents, ticies ar "Knicks" vadību, lai diskutētu par bažām saistībā ar komandas virzību. Kā vēsta ESPN, augošās nesaskaņas varētu beigties ar to, ka latvietis varētu tikt aizmainīts jau līdz 7.februārim, kad noslēdzas darījumu termiņš, vai arī vasarā.

Tikšanās laikā "Knicks" vadība arī esot palikusi ar iespaidu, ka Porziņģis vēlas tikt aizmainīts uz citu komandu. Sagaidāms, ka tuvākajā laikā tiks uzsāktas pārrunas ar citiem klubiem par iespējamu maiņu.

ESPN vēsta, ka Porziņģa iegūšanā ieinteresētas esot abu pārējo latviešu pārstāvētās komandas - Bruklinas "Nets" (Rodions Kurucs) un Sanantonio "Spurs" (Dāvis Bertāns). Tāpat latvieti esot gatavas iemainīt Maiami "Heat", Losandželosas "Clippers" un Toronto "Raptors".

"Knicks" klubs Porziņģi izvēlējās 2015.gada draftā ar kopējo ceturto numuru. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā katrā no mačiem vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu