Jaunā dziedātāja Patriša "Universal" apgādā laiž klajā singlu “Es varu būt tā”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Patriša (Patrisha)
Patriša (Patrisha) Foto: publicitātes

Dziedātāja Patriša (Patrisha), īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča, laidusi klajā dziesmu "Universal Music" izdevniecībā. Tās nosaukums “Es varu būt tā”.

Dziesma tapusi, sadarbojoties Latvijas un Somijas mūziķiem Universal Music dziesmu nometnē, un stāsta par meitenes vēlmi un spēju būt dažādai, mainīgai un neprognozējamai, kad viņa ir iemīlējusies. Sadarbību ar vienu no pasaules lielākajām mūzikas izdevniecībām Patriša uzsāka pēc tam, kad viņas talants tika pamanīts sociālajos medijos, kuros viņa nereti publicē savu mūziku.

“Dziesma “Es varu būt tā” tapusi, vērojot attiecības un domājot par to, cik dažādas mēs, meitenes, spējam būt, kad esam iemīlējušās, – gan ļaujoties emocijām, gan vēloties būt īstās un vienīgās,” stāsta Patriša.  

Patriša (Patrisha)
Patriša (Patrisha) Foto: publicitātes

“Es varu būt tā” autori ir Patriša, Kaspars Ansons, Māra Upmane-Holšteine, DJ Rudd (Rūdolfs Budze), kā arī somu producents Erka Lempiainens (Erkka Lempiäinen), un dziesmu Somijā producējis Kim W.

“Tā ir dziesma, kas, manuprāt, ļoti piestāv jaunības maksimālismam. Pirmās attiecības, kuru dēļ tu esi gatava uz visu. Man bija prieks būt klāt, kopā rakstot šo dziesmu, jo visi, kuri piedalījās, to darīja ar aizrautību un profesionalitāti,” stāsta dziesmas līdzautore Māra Upmane-Holšteine.

Patriša ir pirmā Latvijas dziedātāja, kas noslēgusi sadarbības līgumu ar Universal Music mūzikas izdevniecību. Dziedājusi jau no mazotnes, kopš 11 gadu vecumu piedalījusies vairāk nekā 60 vokālistu konkursos, gūstot godalgas gan Latvijā, gan ārvalstīs, un jau no 15 gadu vecuma uzstājusies ar savu pavadošo sastāvu, Patriša šobrīd strādā pie jaunām dziesmām.

Noskaties dziesmas video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu