Mistika, estētika un šiks jeb kā norisinājās šī gada izstāde "BalticWedding expo 2018" (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: K.Stahanova, E.Freimanis

"BalticWedding expo 2018" - tas ir jauns skatījums uz kāzām, kur saturam ir būtiska loma. Tā viennozīmīgi ir vairāk nekā izstāde, jo šīs pasākums spēja aizkustināt un iedvesmot. Vieta, kur baudīt vakaru kāzu noskaņās kopā ar savu pasākuma organizatoru vai vedējiem. Ideāla vieta, kur smelties idejas, iepazīties ar tendencēm un baudīt performances. Kāda ir performances būtība? Likt skatītājam noticēt idejai un paust savu skatījumu uz pasauli, izmantojot kustību, kā izteiksmes līdzekli. 

Šī gada koncepcija bija kāzu maģisks brīnums un burvīgs sapnis. Mistika, estētika un mūsdienīgs šiks - viss apvienosies vienkopus, lai apburtu, saviļņotu un iedvesmotu izstādes apmeklētājus. Ik viena detaļa šajā pasākumā bija īstenojama potenciālo jaunlaulāto kāzās. Īpaša romantiskā gaisotne, talantīgie kāzu nozares speciālisti no visas Latvijas, rūpīgi atlasīja izstādes viesiem kāzu produktu un pakalpojumu klāsts, kolosālas atpūtas un foto zonas kāzu noskaņās, aromātiskā kafija izstādes viesiem un daudz kas cits.

Baltic Wedding expo
Baltic Wedding expo Foto: K.Stahanova, E.Freimanis
Baltic Wedding expo
Baltic Wedding expo Foto: K.Stahanova, E.Freimanis
Baltic Wedding expo
Baltic Wedding expo Foto: K.Stahanova, E.Freimanis
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu