Nemiro padomniece Jonite pavadījusi piecas diennaktis “septītajās debesīs” par braukšanu reibumā (51)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jaunā ekonomikas ministra Ralfa Nemiro (KPV LV) padomniece Beata Jonite pirms vairākiem gadiem pieķerta, braucot reibumā un piecas diennaktis pavadījusi “septītajās debesīs”.

Jonite ir videogrāfe, jūtūbere, modes blogere. Viņa savā “Youtube” kanālā “Bea Jonite” cita starpā ievietojusi video, kurā stāsta, ka ir sodīta par braukšanu reibumā. Video ievietots 2017.gadā.

Lūgta komentēt video, Jonite TVNET pastāstīja, ka šis notikums ir tāla pagātne un viņai par notikušo vēl joprojām ir milzīgs kauns. Jonite pie stūres reibumā pieķerta 2016.gadā.

Viņa norādīja, ka cilvēki mēdz pieļaut kļūdas, sevišķi jaunībā. “Izvēlējos savu stāstu publicēt, jo tā ir aktuāla problēma jauniešu, cilvēku vidū,” viņa piebilda.

Viņa arī norāda, ka pēc notikušā piedalījās arī kampaņā par atbildīgu alkohola lietošanu.

Jonite uzsvēra, ka video netaisās slēpt, jo neesot jēgas bēgt no pagātnes. Tāpat šo atgadījumu nevar izmantot pret viņu, jo pati par to publiski ir pastāstījusi.

Komentāri (51)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu