10 skaistākie Airbnb mājokļi, kuri ieguvuši vislielāko atsaucību vietnē Instagram

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Airbnb/Publicitātes foto

Interneta naktsmāju uzņēmums “Airbnb” nu jau ir plaši pazīstama vietne, kas ļauj katram dzīvokļu vai mājas īpašniekam iejusties viesnīcnieka lomā un uz īsu laiku izīrēt naktsmājas ceļotājiem. Šajā vietnē ir pieejami miljoniem naktsmāju piedāvājumu, kuru starpā ir gan ekonomiskās klases istabas, gan arī ļoti greznas mājas ar unikālu arhitektūru. Lūk, desmit “Airbnb” mājokļi, kas ir ieguvuši Instagram “tīkotāko” dzīvokļu statusu.

Klosburna, Jaunzēlande

Visiecienītākā Instagram bilde ar kādu no “Airbnb” mājokļiem ir šis pasakainais Jaunzēlandes namiņš – fotogrāfija izpelnījās 110 000 lietotāju simpātijas. Modernisma dizainā ieturētā māja atrodas blakus kalnu ieskautam ezeram, turklāt krietni patālu no pilsētas kņadas, kas nozīmē, ka šeit valdīs klusums un miers. Par vienu nakti šajā namiņā mājas saimnieki prasa 190 Jaunzēlandes dolārus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb) on

Ravello, Itālija

Nelielais namiņš Itālijas pilsētiņā Ravello liks katram tūristam sajusties kā pasaku pilī – no mājas balkona paveras neaizmirstams skats uz mežu apaugušiem kalniem un citām itāļu savrupmājām. Šī nelielā mājiņa savulaik ir bijusi daļa no ūdensdzirnavām, bet nu ir pielāgota dzīvošanai, un tajā katrs pavisam noteikti spēs atgūt spēkus pēc garās pastaigās pavadītas dienas. Viena nakts šajā namiņā izmaksā 45 eiro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb) on

Vilova, Ņujorkas štats, ASV

Koka namiņš Ņujorkas štatā ar malku kurināmu kublu un piemājas dīķi būs lieliska vieta, kur aizvadīt neaizmirstamu medusmēnesi. “Airbnb” lietotāji atzīst, ka šī vieta patiesi izceļas ar pasakainu skatu pa logu un unikālu arhitektūru, turklāt šajā mājā ir iespējams izbaudīt visīstāko mieru un klusumu. Viena nakts šajā mājiņā izmaksā 305 dolārus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb) on

Džošua koku nacionālais parks, Kalifornija, ASV

Tuksneša pievārtē celtā 1950. gadu māja izceļas ar šarmantu un lauciniecisku dizainu un Mežonīgo Rietumu ainavu, kas redzama teju pa katru ēkas logu. Mājas saimnieki apgalvo, ka no mājas lieveņa var redzēt skaistākos Kalifornijas saulrietus un saullēktus. Par vienu nakti tuksneša mājiņā saimnieki prasa 108 dolārus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb) on

Marrākeša, Maroka

Šarmantais namiņš ar peldbaseinu Marrākešā lieliski atspoguļo Marokas atmosfēru – eksotiskie telpaugi, marokāņu interjera detaļas un gaišās telpas liks sajust īsto šīs valsts garšu. Nelielajā mājā var izguldīt līdz sešiem viesiem un izbaudīt nakšņošanu arī zem klajas debess. Viena nakts Marrākešas namiņā izmaksā 175 eiro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb) on

Jaundienvidvelsa, Austrālija

Mazā laivu māja ar piestātni izceļas ar pasakainu apkārtni un mājīgu interjeru, kas patiks jauniešiem. Līdz mājai var nokļūt tikai ar laivu vai vietējo “ūdens” taksi, kas nakšņošanai piešķirs papildu piedzīvojumus. Viena nakts šajā namā izmaksās 76 eiro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb) on

Roma, Itālija

Instagram iesaka arī unikālu dzīvokli Romā, kas apvieno moderno mākslu un veclaicīgu dizainu. Uz šīs mājas balkona ir iespējams baudīt romantiskas brokastis vai vakaros malkot vīnu, vienlaikus aplūkojot grandiozo apkaimi - veclaicīgās itāļu dzīvokļu mājas un eksotiskos kokus. Par vienu nakti mājas saimnieki prasa 75 eiro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb) on

Komo ezers, Itālija

Komo ezera apkārtne gan neprasa liekus komentārus, tomēr no šā dzīvokļa balkona redzamā ainava liks aizrauties ikviena elpai. Mansarda dzīvoklis atrodas Itālijas pilsētiņas Varenas tuvumā, kā arī no tā ceļotāji var viegli nokļūt uz pastaigu takām un slēpošanas kūrortiem. Viena nakts šajā naktsmītnē izmaksā 118 eiro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb) on

Sorrento, Itālija

Pilij līdzīgā, klintī iebūvētā villa pārsteidz ar tās milzīgajām terasēm un peldbaseinu, kuru novērtējuši arī Instagram lietotāji. Mājas interjers ir ieturēts izteiktā Vidusjūras reģiona stilā, bet no pašas mājas atrodas privāta pieeja jūrai. Viena nakts šajā namā izmaksās 359 eiro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb) on

Siargao sala, Filipīnas

Skaistāko “Airbnb” namu topu noslēdz trijstūra formas namiņš Filipīnās, kuru ieskauj džungļi un eksotiski augi. Māja atrodas jūras tuvumā, un no tās ir pieejami populārākie sērfošanas punkti, ciems, bāri un restorāni. Mājas saimnieki apgalvo, ka mājas plašie logi liks katram nakšņotājam justies tā, it kā tas atrastos dārzā. Saimnieki par vienu nakti prasa 58 eiro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu