Indrašis: Man ir labi partneri. Arī pats esmu labs! (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Maskavas "Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis neslēpj, ka nonākšana vienības pirmajā maiņā uzlabojusi viņa rezultativitāti. 

"Man ir labi partneri! Arī pats esmu labs! Protams, cenšos spēlēt labi, un viņi man palīdz," izdevumam "Sport-Express" sacīja Indrašis. "Tikai tā var uzvarēt."

Indrašis pēdējā laikā darbojas Maskavas "Dinamo" pirmajā virknējumā ar Vadimu Šipačovu un Dmitriju Kagarļicki. 

Pēdējā laikā Indrašis spēlē rezultatīvāk nekā iepriekš. Ceturtdien aizvadītajā mačā pret Magņitogorskas "Metallurg" (4:2) viņš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Nedēļas laikā Latvijas uzbrucējs guvis četrus vārtus. 

Spēlē ar "Metallurg" Indrašis pretinieka vārtos iemeta trīs ripas, bet vienu no vārtu guvumiem mača galvenais arbitrs neatzina. "Tas ir tiesneša lēmums. Man teica, ka vārtu guvuma nebija, un es nestrīdos. Jautāju kāpēc neieskaitīja, bet tāds ir lēmums. Galvenais, ka uzvarējām un dodamies tālāk."

Pirms tam Indrašis guva skaistus vārtus pret Rīgas "Dinamo", kurā iepriekš bija komandas kapteiņa statusā. 

Šosezon Indrašis aizvadījis 48 mačus, kuros guvis 14 vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu