TVNET ciemojas jaunā koncepta restorānā "Atvērts"

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET ciemojas jaunā koncepta restorānā "Atvērts"
Foto: TVNET ciemojas jaunā koncepta restorānā "Atvērts" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pusstundu pirms restorāna atvēršanas valda pamatīga kņada. Alkohola stendu darbinieki vēl cītīgi skrūvē kopā, bet kastes ar dzērieniem stāv pie pašas ieejas. Par spīti darba dunai, TVNET ķer pie rokas restorāna vadītāju Inesi Vīcupu, lai uzdotu pāris jautājumu par to, kad tad beidzot ēdīs. 

Ik pa laikam restorānā ieklīst arī pa kādam apmeklētājam, kurš nācis uz atvēršanu pulksten 15:00, kā norādīts restorānā "Facebook" lapā. Diemžēl darbi neesot ritējuši tik ātri kā gribētos, un apmeklētāji tiks ielaisti no 16:00.

Tomēr restorāna vadītāja Inese Vīcupa ir optimistiska: "Jāpieslēdz tikai picas krāsns, un būsim gatavi!" 

Jau rakstījām, ka februāra pirmajās dienās durvis vērs Baltijā pirmais, kā nodēvējusi restorāna vadība – "godīga koncepta restorāns", kurā ēdienus un dzērienus klienti varēs baudīt par pašizmaksas cenām. Jāsamaksā vien par ieejas karti, kuras cena variēs no diviem līdz četriem eiro.

Koncepta izstrādē ieguldīti 65 tūkstošii eiro, un kā stāsta viens no koncepta autoriem Pēteris Ozols: "Jaunā restorāna atvēršana Latvijā ir tikai pirmais solis iecerētā koncepta attīstībā."

Foto ar ieskatu restorāna interjerā:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu