Miljardieris Kjūbans: Porziņģis šosezon droši vien nespēlēs (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Marks Kjūbans un Kristaps Porziņģis
Marks Kjūbans un Kristaps Porziņģis Foto: AP/AFP/ScanpixTVNET kolāža

Kristaps Porziņģis droši vien laukumā šosezon nedosies, paziņojis miljardieris un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans.

Porziņģis pērn 6. februārī Ņujorkas "Knicks" rindās guva ceļgala traumu, kuras dēļ Latvijas basketbolists nav spēlējis gandrīz gadu.

"Mavericks" īpašnieks Kjūbans portālam ESPN pavēstījis, ka Porziņģis droši vien šosezon laukumā vēl nedosies.

ESPN vēsta, ka janvārī "Knicks" komandas mediķi Porziņģa rehabilitācijas procesu novērtējuši kā ļoti labu.

Tiek arī ziņots, ka Latvijas basketbolists nesen aizvadījis 45 minūšu ilgu un samērā aktīvu treniņu, izpildot gan trīspunktu metienus, gan triecot bumbu grozā no augšas.

Jau vēstīts, ka "Mavericks" īpašnieks Kjūbans paudis lielu prieku, ka spēlētāju maiņas darījumā Porziņģis pārcēlies uz Dalasas komandu.

Kjūbans jau 2015. gadā, kad Porziņģis debitēja NBA, izteicās, ka "Mavericks" nekavējoties mēģinātu iegūt Latvijas basketbolistu, ja rastos tāda izdevība.

Pērn septembrī portāls "Business Insider" vēstīja, ka Kjūbana bagātību apmērs ir aptuveni 3,9 miljardi ASV dolāru (3,4 miljardi eiro).

Kjūbans kopš 2000. gada ir "Mavericks" kluba īpašnieks.

Paredzēts, ka pirmdien Porziņģis piedalīsies preses konferencē, kurā Latvijas basketbolists tiks iepazīstināts kā "Mavericks" jaunais spēlētājs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu