Medijs: Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" vēlas iegūt NBA zvaigzni Vučeviču

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džerets Alens un Nikola Vučevičs
Džerets Alens un Nikola Vučevičs Foto: Reuters/ScanPix

Kristapa Porziņģa jaunā komanda Dalasas "Mavericks" vasarā brīvo aģentu tirgū vēlas iegūt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzni Nikola Vučeviču no Melnkalnes, vēsta portāls "Sports Day".

Pašlaik 28 gadus vecais Vučevičs pārstāv Orlando "Magic" komandu. 213 centimetrus garais centrs iekļauts Austrumu konferences izlasē un 17. februārī viņš pirmo reizi karjerā piedalīsies NBA Visu zvaigžņu spēlē.

Vučevičam ir spēkā līgums ar "Magic" komandu līdz šīs sezonas beigām (alga šosezon aptuveni 12,75 miljoni ASV dolāru). Vasarā viņš kļūs par neierobežotu brīvo aģentu, līdz ar to Melnkalnes basketbolists varēs izskatīt citu komandu piedāvājumus.

"Sports Day" vēsta, ka Vučevičs ir nonācis "Mavericks" redzeslokā. Dalasas kluba vadība vēloties izveidot lielo trio ar Eiropas basketbolistiem - Vučeviču, latvieti Porziņģi un Luku Dončiču no Slovēnijas.

Vučevičam viens no aģentiem ir Bils Dafijs, kurš pārstāv arī šobrīd 19 gadus veco NBA debitantu Dončiču.

"Magic" komandas rindās Vučevičs šosezon 52 mačos vidēji spēlē guvis 20,7 punktus, izcīnījis 12,0 atlēkušās bumbas un veicis 3,8 rezultatīvas piespēles.

Līdzīgi kā Porziņģis, arī Vučevičs regulāri izpilda tālmetienus. Viņš šosezon vidēji spēlē izmetis 3 trejačus un vidēji trāpījis 1,1 trīspunktnieku.

Porziņģis pērn 6. februārī guva smagu ceļgala traumu, tāpēc Latvijas basketbolists jau gandrīz gadu nav devies laukumā.

"Mavericks" īpašnieks miljardieris Marks Kjūbans portālam ESPN norādījis, ka Porziņģis droši vien šosezon laukumā vēl nedosies.

Porziņģis naktī uz piektdienu (pēc Latvijas laika) spēlētāju maiņas darījumā no Ņujorkas "Knicks" komandas pārcēlās uz "Mavericks".

Plānots, ka pirmdien notiks preses konference, kurā Porziņģis tiks iepazīstināts kā "Mavericks' jaunais spēlētājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu