"Supernova" finālā iekļūst Markus Riva, "Double Faced Eels", "Carousel" un "Dziļi Violets feat. Kozmens" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 2. februārī, norisinājās konkursa “Supernova” otrais pusfināls, kurā uz skatuves kāpa otrie astoņi censoņi - "Dziļi Violets feat. Kozmens", Kristīne Pastare (Peress), "Laika Upe", "Carousel", Kristiāna Bumbiere, "Double Faced Eels", Adriana Miglāne un Markus Riva. Cīņu par Latvijas pārstāvēšanu Eirovīzijas dziesmu konkursā Telavivā turpināja tikai četri.

Skatītāji un žūrija lēma, ka “Supernovas” finālā nonāks Markus Riva, grupas "Double Faced Eels", "Carousel" un "Dziļi Violets feat. Kozmens".

ziņots, pirmajā pusfinālā tika lemts, ka cīņu par ceļazīmi uz Eirovīziju 16. februārī turpinās Samanta Tīna, Edgars Kreilis, Aivo Oskis un grupa "Laime Pilnīga".

Uzvarētājs balvā saņems iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Telavivā, Izraēlā, kā arī iespēju noslēgt līgumu ar vienu no reģiona vadošajām mūzikas izdevniecībām "Universal Music Group", kas var palīdzēt popularizēt konkursā uzvarējušo dziesmu ārpus Latvijas.

“"Supernova" Latvijas mūziķiem var pavērt durvis uz lielu iespēju - Eirovīziju vidēji noskatās 200 miljoni skatītāju visā Eiropā un pasaulē. Man ir prieks, ka katru gadu konkursam tiek pieteiktas aizvien kvalitatīvākas dziesmas un ka Latvijā ir autori, producenti un izpildītāji, kuri uzdrīkstas sapņot par lielāka mūzikas tirgus iekarošanu, un ir pietiekami drosmīgi, lai to realizētu šajā konkursā,” saka "Supernova 2019" producente Ilze Jansone.

Abos pusfinālos un finālā konkursa dalībnieku sniegumu vērtēs žūrija, taču lielu lomu spēlēs arī skatītāju balsojums. Šajā "Supernova" sezonā, balsojot par savu favorītu, no viena tālruņa numura varēs nosūtīt tikai vienu īsziņu un veikt tikai vienu zvanu. Balsot varēs arī "Supernova" mājas lapā, un jau trešo gadu papildus tiks ņemti vērā arī unikālie dziesmu klausījumi mūzikas straumēšanas platformā "Spotify".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu