Majone: Mēs nedrīkstam nokārt galvas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas "Dinamo" hokejisti nedrīkst nokārt galvas pēc sestdien Minskā piedzīvotā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā, uzsver komandas aizsargs Metjū Majone.

Rīgas "Dinamo" sestdien izbraukumā ar rezultātu 1:3 zaudēja Minskas "Dinamo" vienībai.

"Mums bija savas iespējas, lai šo spēli uzvarētu. Protams, esam vīlušies par šīs dienas rezultātu. Lai arī kā, bet mēs nedrīkstam nokārt galvas. Mums priekšā ir spēle, kur ir nākamā iespēja tikt pie punktiem. Mačs Bratislavā būs ļoti nozīmīgs," kluba mājaslapā intervijā citēts Majone. 

Majone šajā mačā nospēlēja 21 minūti un 41 sekundi, izpildīja 1 metienu pa pretinieku vārtiem, nopelnīja 2 soda minūtes un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Rīgas "Dinamo" komandai mačā pret Minskas "Dinamo" bija septiņas iespējas skaitliskajā vairākumā, taču tikai viena no tām tika izmantota.

"Pats jūtos ļoti labi. Esmu priecīgs, ka man tiek dota iespēja sevi pierādīt uz ledus. Vienmēr esmu centies komandai palīdzēt pēc iespējas vairāk. Gribu būt komandas līderis abās laukuma pusēs - gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Nebaidos no atbildības. Mums bija iespējas vairākumā, kas tomēr ir mans lauciņš. Šodien vairākums mums nepadevās, kas nozīmē, ka gan man, gan komandai šajā jomā ir jāpieliek, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs,” teica itāļu izcelsmes kanādiešu aizsargs.

Rīgas "Dinamo" nākamo spēli aizvadīs pirmdien viesos pret Slovākijas klubu Bratislavas "Slovan", kas šosezon ir pārliecinoši vājākā komanda visā līgā. Līdz ar to teorētiski rīdziniekiem ir laba iespēja izcīnīt uzvaru, lai turpinātu cīņu par iekļūšanu konferences labāko astoņniekā jeb izslēgšanas spēļu zonā.

Rietumu konferences turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" ar 54 punktiem 56 mačos patlaban ieņem 9. pozīciju, 2 punktus atpaliekot no hokeja kluba "Soči", kas aizvadījis par 1 spēli mazāk nekā rīdzinieku vienība.

"Situāciju Rietumu konferences tabulā zinu ļoti labi, sekoju tai līdzi katru dienu. Mēs esam ļoti tuvu Soču komandai. Bratislavā šī punktu starpība ir maksimāli jāsamazina," uzsvēra Majone.

Pašlaik 28 gadus vecais Majone šosezon KHL čempionātā 52 mačos guvis 10 vārtus, veicis 31 rezultatīvu piespēli un sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -12.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu