Infografika: Ernests Gulbis - Huberts Hurkačs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas tenisists Ernests Gulbis otrdien aizvadīs Francijā notiekošā Monpeljē "ATP World Tour 250" sērijas turnīra pirmā kārtas maču, tiekoties ar Hubertu Hurkaču no Polijas. Cīņas sākums paredzēts plkst. 13.00 pēc Latvijas laika.

Abiem tenisistiem šī būs pirmā tikšanās savā starpā.

Gulbis iepriekšējo maču aizvadīja 15. janvārī, sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā "Australian Open" pirmajā kārtā izstājoties veselības problēmu dēļ.

Tiesa, Latvijas tenisists spēlē Austrālijas atklātajā čempionātā pret slaveno šveicieti Stanu Vavrinku uzvarēja pirmo setu.

Tikmēr Hurkačam šogad ATP tūrē vienspēļu pamatturnīros uzvaru un zaudējumu bilance ir 0/2, taču viņš triumfēja Austrālijas pilsētā Kanberā notikušajā "Challenger" turnīrā.

Šī dueļa uzvarētājs otrajā kārtā tiksies ar pasaules 32. raketi Filipu Kolšreiberu no Vācijas vai ATP ranga 90. pozīcijā esošo Radu Albotu no Moldovas.

Monpeljē turnīrā ar 1. numuru izlikts Francijas tenisists Luka Pujē, kurš pasaules reitingā ieņem 24. vietu.

Kopējais balvu fonds šim turnīram ir 524 340 eiro. 

Par iekļūšanu turnīra otrajā kārtā pienākas 8815 eiro un 20 reitinga punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu