Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Nedēļa iesāksies uz mainīgas nots. Šodien vajadzētu būt piesardzīgam aprēķinos, pārrunās ar augstākstāvošajiem. Mīlas dzīvē tieksies pēc krāšņākām emocijām.

VĒRSIS Saskarsmē ar apkārtējiem atturies no kritiskām piezīmēm. Labāk balsties uz pārdomātu argumentāciju un tev ierasto diplomātiju. Nav izslēgts, kādam Vērsim nāksies kārtot nekustamā īpašuma jautājumus.

DVĪŅI Vislabāk padosies individuāls darbs. Esot vienatnē, spēsi ģenerēt perspektīvas idejas, kā arī uzlabot finansiālo stāvokli. Dienas otrajā pusē zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam pie auto stūres.

VĒZIS Būsi gandarīts, ja varēsi piedalīties kāda radoša projekta īstenošanā. Šodien spēsi apliecināt savas organizatora spējas un līdera talantu. Komunikācijā ar pretējo dzimumu būsi ļoti koķets.

LAUVA Tev šodien var rasties nepieciešamība doties uz valsts iestādēm kārtot birokrātiskus jautājumus. Esi vērīgs, parakstot dokumentus, neļauj steigai radīt nevajadzīgus sarežģījumus.

JAUNAVA Lietišķā un punktuālā attieksme pret darbu izcels tevi uz apkārtējo fona, veicinās priekšniecības atzinību. Šodien ir piemērots brīdis, lai risinātu materiālas dabas jautājumus.

SVARI Esi drošāks par paša pieņemtajiem lēmumiem! Ja vien būsi gana neatlaidīgs, tev viss izdosies. Centies vairāk uzmanības atlicināt jaunu zināšanu gūšanai, profesionālo iemaņu pieslīpēšanai.

SKORPIONS Būsi piesardzīgs un tālredzīgs. Pratīsi veikli tikt galā ar lietišķa rakstura jautājumiem. Lai veidotu saskanīgas attiecības ar apkārtējiem, centies būt nedaudz atvērtāks. Vakaru velti mīļotajam.

STRĒLNIEKS Pacilātais garastāvoklis ļaus vieglāk tikt galā ar ikdienas pienākumiem un uzturēt veiksmīgas attiecības ar cilvēkiem. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem var rasties jaunas iepazīšanās iespējas.

MEŽĀZIS Neuzkrauj visus darbus tikai un vienīgi uz saviem pleciem, centies daļu no pienākumiem deleģēt uzticamākajiem līdzgaitniekiem. Šī var būt zīmīga diena ar politiku, žurnālistiku un pedagoģiju saistītajiem.

ŪDENSVĪRS Tavas analītiskās dotības un nestandarta piegājiens ikdienas lietām, ļaus gūt daudz auglīgākus rezultātus darba jomā. Privātajā dzīvē no tevis tiks prasīta izteiktāka savaldība.

ZIVIS Centies būt savaldīgāks, neļauj emocijām radīt problēmas attiecībās, veicināt neuzmanības kļūdas darbā. Šodien nevajadzētu ieplānot pārrunas ar augstākstāvošajiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu