Porziņģis nācis klajā ar paziņojumu "Knicks" faniem (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kristaps Porziņģis savā "Instagram" profilā nācis klajā ar paziņojumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" līdzjutējiem.

Sociālajos tīklos daudzi "Knicks" komandas līdzjutēji nopeļ Porziņģi par to, ka viņš pieprasījis maiņas darījumu, lai atstātu Ņujorku un pārceltos uz citu komandu.

Ziemeļamerikas mediji iepriekš vēstīja, ka Porziņģis esot bijis neapmierināts ar "Knicks" kluba virzību, tāpēc viņš vēlējies atstāt komandu.

"Knicks" komanda ar 10 uzvarām un 41 zaudējumu patlaban ir pēdējā vietā Austrumu konferences un arī visas līgas kopvērtējumā.

"Šī pilsēta ir pelnījusi ko labāku par šo. Mans ieteikums "Knicks" faniem ir PALIKT NOMODĀ!!"

Šādu ierakstu svētdien savā "Instagram" kontā publicēja 23 gadus vecais Porziņģis, kurš spēlētāju maiņas darījumā pārcēlies uz Dalasas "Mavericks".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Porzingis tells Knicks fans to “STAY WOKE!!” ?? (via kporzee/IG Story)

A post shared by NBA 4 Life (@nba4life.2.0) on

Kopš NBA debijas 2015. gadā, Porziņģim bijuši 4 dažādi galvenie treneri "Knicks" komandā - Dereks Fišers, Kurts Rembiss, Džefs Hornāčeks un Deivids Fizdeils.

"Knicks' komanda NBA izslēgšanas spēļu turnīrā jeb "play-off" nav spējusi iekļūt kopš 2012./13. gada.

Porziņģis pērn februārī guva ceļgala traumu, tāpēc teju jau gadu nav spēlējis. 

"Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans un komandas galvenais treneris Riks Kārlails likuši noprast, ka Porziņģis šosezon laukumā nedosies, lai pilnībā atlabtu no ceļgala krustenisko saišu traumas.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu