"Stikls" Super Bowl nedēļā ar Vilisu un Džeksonu saglabā 1. vietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Brūss Viliss filmā "Glass"
Brūss Viliss filmā "Glass" Foto: Ekrānuzņēmums

Ziemeļamerikas kinoteātros "Super Bowl" nedēļā 1. vietu saglabājusi filma "Glass", kas vēsta par trim vīriem, kuri iedomājas, ka viņiem piemīt īpašas supervaroņu spējas, ziņo "collider.com".

Režisora M. Naita Šjamalana (M. Night Shyamalan) trilleris "Glass" ("Stikls") trešajā izrādīšanas nedēļā iekasējis 9,5 miljonus dolāru.

Šajā trillerī sastopas režisora iepriekšējo filmu varoņi - ar īpašām spējām apveltītais Deivids Dans (Brūss Viliss), kurš vienīgais izdzīvojis vilciena katastrofā, Kevins (Džeimss Makavojs), kurā mīt vismaz 23 personas, un Elaidža Praiss (Semjuels Lī Džeksons), kuram trauslo kaulu dēļ ir dota iesauka Misters Stikls.

Filmas reklāmas rullītis.

Kādreizējais līderis - komēdija ar Kevinu Hārtu galvenajā lomā "The Upside" saglabājusi 2. vietu.

Filma vēsta par paralizētu miljardieri (Bryan Cranston), kurš noalgo par savu asistentu izbijušu cietumnieku (Kevins Hārts). Filmā redzama arī austrāliešu dīva Nikola Kidmena (Nicole Kidman).

Filmas reklāmas rullītis.

Vienīgais jaunums - kompānijas "Sony" asa sižeta filma "Miss Bala" startējusi ar 6,7 miljoniem 3. vietā. 

Noskaties rullīti ar aktrisi Džinu Rodrigesu (Gina Rodriguez) galvenajā lomā.

Piedzīvojumu filma “Akvamens” (“Aquaman”), kas ir sestā kinolente populāro supervaroņu komiksu ekranizāciju sērijā, numur 4, bet animētais "Zirnekļcilvēks" - "Spider-Man: Into the Spider-Verse" noslēdz top5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu