"Baltic Open" direktors: Latvijai šis turnīrs būs liels notikums

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aleksandrs Ostrovskis
Aleksandrs Ostrovskis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jūlijā pirmo reizi Latvijā risināsies WTA "International" raudzes tenisa turnīrs "Baltic Open", kura direktors Aleksandrs Ostrovskis uzskata, ka sacensības būs liels notikums Latvijas sporta dzīvē. 

Turnīrs Lielupes tenisa centrā notiks no 22. līdz 28. jūlijam. 

"Turnīrs būs augsta līmeņa, un, cik es zinu, Latvijā šāda līmeņa sacensības notiks pirmo reizi," teica Ostrovskis. "Esam priecīgi, ka šo pasākumu varēsim rīkot tieši Latvijā."

2018. gadā šīs turnīrs notika Maskavā. Pērn tajā spēlēja arī Anastasija Sevastova, kura atklāja, ka sacensības tika noorganizētas ļoti augstā līmenī. "Turnīrs Maskavā tiešām bija labs. Varbūt ne īpaši laba bija atrašanās vieta, bet viss pārējais bija super - viesnīcas, laukumi un centrālais korts. Ceru, ka Latvijā tas būs vēl labāks nekā Maskavā un atbrauks daudzas labas spēlētājas."

Turnīrs Lielupē risināsies uz grunts jeb clay seguma. To organizēs Krievijas sporta mārketinga aģentūra "ONE SGM".

"Centīsimies augstu līmeni saglabāt arī Jūrmalā gan šogad, gan arī turpmākajos gados," teica Ostrovskis. "Priecājamies, ka šogad "Baltic Open" spēlēs Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova. Latvijai tas būs liels notikums."

Paredzams, ka kvalifikācijas sacensībās šajā turnīrā varēs piedalīties arī citas Latvijas tenisistes, kurām tiks piešķirtas "wild card" jeb speciālie ielūgumi. 

"Baltic Open" prēmiju fonds būs 250 000 ASV dolāru. 

No 22. līdz 28. jūlijam Itālijā risināsies "Palermo Ladies Open" turnīrs, kas arī būs "International" raudzes. Citi turnīri WTA tūrē tajā nedēļā nav plānoti. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu