Vēl aizvien straumētākā pašmāju dziesma - "Zemes stunda" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ansis un dziedātāja Kristīne Pāže
Ansis un dziedātāja Kristīne Pāže Foto: Jānis Škapars/TVNET

«Starptautiskās fonogramu industrijas federācijas (IFPI International Federation of the Phonographic Industry) apkopotā informācija par pieprasītākajiem nedēļas mūzikas ierakstiem Latvijas teritorijā šonedēļ atklāj to, ka vēl aizvien nemainīgi jau vairākas nedēļas pārliecinoši 1. vietā visās lielākajās mūzikas straumēšanas vietnēs ("Spotify", "Deezer", "Apple Music"...) atrodas repera Anša un Okartes skatuves dalībnieces Kristīnes Pāžes kopīgais singls "Zemes stunda".

Latvijas Digitālās mūzikas patēriņa informācija, kas balstās "Ranger Computer" apkopotajos datos, liecina, ka dziesma, ko producējis Kaspars Ansons un kas radusies dziesmu rakstīšanas nometnes «RIGaLIVE» 2. sesijas ietvaros, kopumā šajā topā atrodas jau trīsdesmit nedēļas. 

Foto: Tikšanās ar "Zelta mikrofons" nominantiem – reperi ansi un dziedātāju Kristīni Pāži.

Lielu daļu straumētāko dziesmu desmitniekā vēl aizvien sastāda grupas "Prāta vētra" dziesmas. Pirmajā simtniekā nav iekļuvusi neviena jauna pašmāju dziesma. Pagājušās nedēļas vienīgais jaunums - dueta "Latgalīšu reps" jaunais singls "Atver Durovys" pakāpies no 79. uz 63. vietu.

Top10 nedēļas straumētākās pašmāju dziesmas

1. Ansis "Zemes stunda" (ar Kristīni Pāži)

2. Prāta vētra "Ogles"

3. Dons un Ozols "Salauzta sirds"

4. Bermudu divstūris "Roku okeāns"   

5. Mesa "Visu no jauna"    

6. Mesa "Vērtības"   

7. Prāta vētra un Musiqq "Debesis iekrita tevī"

8. Prāta vētra "Paralēles"

9. Ansis "Zāles"

10. Prāta vētra "Pašu dārgāko"

Jāpiebilst, ka no ārzemju māksliniekiem, 1. vietā singlu konkurencē Arianas Grandes jaunais singls "7 Rings", bet albumu konkurencē - britu rokgrupas "Bring Me The Horizon" jaunais albums "Amo".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu