Neapmierinātībā ar jauno prezidentu, no amata atkāpsies IBU ģenerālsekretārs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīva bilde
Ilustratīva bilde Foto: AFP/SCANPIX

Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) ģenerālsekretārs Martins Kūhenmaisters paziņojis par savu atkāpšanos no amata un organizāciju pametīs februāra beigās.

IBU neatklāj Kūhenmaistera atkāpšanās iemeslus, bet portāls "Insidethegames.biz" ziņo, ka austrietis nav apmierināts ar virzienu, kurā iet organizācija pēc Ūles Dālina ievēlēšanas prezidenta amatā.

Līdz ar Kūhenmaisteru atlūgumus iesniegušas vēl trīs IBU amatpersonas.

Zviedrs Dālins IBU prezidenta amatā tika ievēlēts 7.septembrī, balsojumā pārspējot Latvijas Biatlona federācijas (LBF) prezidenti Baibu Broku. Dālins saņēma 39 balsis, kamēr Brokai tika 12 balsis.

Dālins iepriekš IBU bija organizācijas viceprezidents attīstības jautājumos un strādāja arī IBU valdē. Viņš bija arī Zviedrijas Biatlona federācijas vadītājs.

IBU kopš 1993.gada vadījis norvēģis Annešs Besbergs, tomēr aprīlī, pēc tam, kad pret viņu tika izvirzītas apsūdzības korupcijā, norvēģis paziņoja par atkāpšanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu