Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DEPO

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Šodien par sevi var likt manīt tava ugunīgā un nedaudz spītīgā daba. Lai nerastos liekas domstarpības ar priekšniecību, biznesa partneriem, zvaigznes iesaka būt piekāpīgākam, neļaut vaļu emocijām!

VĒRSIS Kaut arī apkārt valdīs steiga, zināms haoss, tu saglabāsi nosvērtību un skaidru mērķa apziņu. Attiecībās ar kolēģiem būsi draudzīgs, atsaucīgs. Pēc darba, iespējams, kopīgi dosieties izklaidēties.

DVĪŅI Tev piemītošais sabiedriskums un diplomātiskums ļaus saprasties ar dažāda gadagājuma un uzskatu personām. Šis ir atbilstošs mirklis, lai meklētu jaunus sadarbības partnerus, sponsorus saviem projektiem.

VĒZIS Uzlabosies tavas darba spējas, pratīsi tikt galā ar tehniski sarežģītiem jautājumiem, kā arī panākt priekšniecības labvēlību. Naudas jautājumus vēlamāk kārtot dienas pirmajā pusē.

LAUVA Labprāt strādāsi komandā, jo no tās spēsi smelties iedvesmu, radošo dzirksti. No savas puses līdzgaitniekiem dāvāsi humoru un morālo atbalstu. Zīmīgs brīdis tūrisma jomas pārstāvjiem.

JAUNAVA Nāksies būt pacietīgākam un neļaut vaļu vēlmei sasteigt lietas, kā arī izdarīt pāragrus secinājumus. Zvaigznes noteikti iesaka vērīgāk ieklausīties pieredzējušāku kolēģu ieteikumos.

SVARI Turpini iesāktās lietas, neļauj nedrošības sajūtai bremzēt progresu. Iespējams, kāds no tuvāko kolēģu vidus zinās, kā tevi iedrošināt, morāli uzmundrināt. Mājas dzīvē valdīs patiesa saskaņa.

SKORPIONS Labi orientēsies cilvēkos, pratīsi starp tiem atrast domubiedrus. Šobrīd vari pievērsties saimnieciski organizatoriskām lietām, kārtot ar valsts institūcijām saistīto. Atturies no grādīgās dziras!

STRĒLNIEKS Vēlams mazāk paļauties uz citu solījumiem, vairāk rēķinies ar paša spēkiem. Nelielus kavēkļus var sagādāt personīgā auto tehniskais stāvoklis. Dienas izskaņā ieteicams ātrāk doties pie miera.

MEŽĀZIS Darba intensitāte var nedaudz mazināties, ļaujot vairāk uzmanības koncentrēt ģimenes dzīvē notiekošajam. Iespējams, tev priekšā būs kāda nopietnāka saruna ar otro pusīti.

ŪDENSVĪRS Atbilstoša diena, lai pievērstos jautājumiem, kuri skar nekustamo īpašumu, tieslietas, grāmatvedību. Rēķinies, ka cerētie rezultāti var prasīt lielāku ieguldīšanos, papildu darba stundas.

ZIVIS Necenties par katru cenu panākt kāroto, iespējams, šobrīd prātīgāk nedaudz nogaidīt, saprast, kāpēc lietas nekustas uz priekšu vēlamajā tempā. Nav izslēgts, pamanīsi vairākus trūkumus savā pašreizējā rīcībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu