Policijas suns palīdz sadzīt pēdas vienam no Teikas degvielas uzpildes stacijas apzadzējiem (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija/Facebook

Valsts policija (VP) aizturējusi vienu no vīriešiem, kuri pagājušā nedēļā baltos kombinezonos Teikā uzlauza degvielas uzpildes stacijas automātu un nozaga naudas kasti.

Izmeklēšanas laikā policija ir ieguvusi pierādījumus par 1989.gadā dzimuša vīrieša saistību ar zādzību no degvielas uzpildes stacijas, un tiesa aizdomās turētajam ir piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu. Policisti sadarbībā ar kinologu šo vīrieti aizturēja nozieguma izdarīšanas dienas rītā.

Aizdomās turētais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par mantiskiem noziegumiem - lielākoties par zādzībām.

Patlaban turpinās izmeklēšana, lai aizturētu arī pārējos divus iesaistītos vīriešus.

Jau ziņots, ka naktī uz 28.janvāri policija saņēma vairākus zvanus no iedzīvotājiem par to, ka degvielas uzpildes stacijā Teikā skan signalizācija un trīs vīrieši baltos kombinezonos uzlauzuši degvielas uzpildes stacijas automātu, pie kura var norēķināties par degvielu.

Notikuma vietā ieradās policisti, kuri konstatēja, ka no degvielas uzpildes stacijas automāta ir pazudusi naudas kaste. Policisti sāka iespējamo vainīgo personu meklēšanu pa tuvāko apkārtni, tostarp mežu, kas atrodas blakus apzagtajai degvielas uzpildes stacijai.

Policijas izplatītajās fotogrāfijās no videonovērošanas kameru ierakstiem redzams, ka pie automāta atrodas trīs vienādos baltos kombinezonos tērpušie cilvēki ar, iespējams, metāla rīkiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu