Kuruca pārstāvētā "Nets" piekāpjas līgas līderei "Bucks"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs (no labās)
Rodions Kurucs (no labās) Foto: AP/Scanpix

Zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā pagājušajā naktī piedzīvoja Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets", kas savā laukumā ar 94:113 piekāpās līgas līderei Milvoki "Bucks". 

Kurucs, kurš šodien svin 21 gadu jubileju, laukumā devā starta pieciniekā. Nospēlēja viņš 27 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus (2p. 1/4, 3p. 1/6), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, veica četras piespēles, bloķēja vienu pretinieku metienu, pieļāva divas kļūdas, nopelnīja piecas piezīmes, bet viņa +/- rādītājs bija -22, kas bija sliktākais starp mača dalībniekiem. 

Latvijas uzbrucējs pēdējā laikā grozam uzbrūk ar zemu metienu precizitāti, ko "Nets" komandas galvenais treneris Kenijs Etkinsons skaidro ar debitanta sindromu. 

Uzvarētāju sastāvā teicamu sniegumu demonstrēja grieķis Jannis Adetokunbo, kurš guva 30 punktus, savāca 15 atlēkušās bumbas zem groziem un veica deviņas rezultatīvas piespēles. 16 punktus guva Malkolms Brogdons. 

Tikmēr "Nets" rindās rezultatīvākais spēlētājs ar gūtiem 18 punktiem bija D'Enedželo Rasels, bet Šabazs Napjērs guva 15 punktus. 

"Nets" vienība piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas. Tai pārtrūka arī savā laukumā deviņu uzvaru sērija. 

Arī nākamās divas spēles Bruklinas komanda aizvadīs savā laukumā. Pirmo no tām 7. februārī pret Denveras "Nuggets". 

Kurucs šosezon vidēji spēlē guvis 9,2 punktus un savācis 3,8 atlēkušās bumbas.

Regulārā čempionāta 57 spēlēs "Nets" komanda izcīnījusi 28 uzvaras un šobrīd Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem sesto pozīciju, kamēr "Bucks" ar 52 spēlēs iekrātiem 39 panākumiem ir visas līgas līdere. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu