Brazīlijas prezidents ir pusintensīvā aprūpē pēc vēdera operācijas

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žairs Bolsonaru
Žairs Bolsonaru Foto: AFP/SCANPIX

Brazīlijas prezidents Žairs Bolsonaru pirmdien bija pusintensīvas aprūpes režīmā pēc vēdera operācijas un bija gaidāms, ka viņš paliks slimnīcā vēl vismaz vienu nedēļu, paziņoja prezidenta birojs.

Operācija kolostomas maisiņa izņemšanai notika pirms nedēļas, bet sakarā ar bažām par potenciālu infekciju mediķu komandai vajadzēja vairāk laika Bolsonaru novērošanai.

Bolsonaru izrakstīšana no slimnīcas sākotnēji tika plānota šīs nedēļas trešdienā vai ceturtdienā, bet tagad kļuvis zināms, ka viņš paliks slimnīcā Sanpaulu pilsētā vismaz līdz nākamajai pirmdienai, preses konferencē paziņoja prezidenta preses sekretārs.

Bolsonaru 6.septembrī tika nopietni sadurts ar nazi vēlēšanu mītiņa laikā Minasžeraisas štatā.

Pēc šā uzbrukuma Bolsonaru tika veiktas vairākas operācijas un viņš gūto savainojumu dēļ apmēram mēnesi nevarēja piedalīties kampaņas pasākumos vai debatēs, tomēr pēc uzbrukuma atbalsts Bolsonaru strauji pieauga un viņš oktobrī uzvarēja prezidenta vēlēšanās.

Bolsonaru, kurš 1.janvārī stājās prezidenta amatā, ir solījis apkarot noziedzību un korupciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu