Ankipāns: Šī bija pati sliktākā spēle šajā sezonā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā aizvadīja savu sliktāko spēli sezonā, pēc zaudējuma secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" pirmdien viesos ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) zaudēja Bratislavas "Slovan" vienībai.

"Pati sliktākā spēle šajā sezonā mūsu izpildījumā. Pārāk maz metām pa vārtiem, nopelnījām tikai vienu vairākumu un pietrūka agresivitātes. Tie ir galvenie iemesli, kādēļ zaudējām spēli," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns.

Rīdzinieki pēdējās divās spēlēs zaudējuši Rietumu konferences divām vājākajām komandām, abas reizes neizmantojot iespēju atgriezties "play-off" zonā.

Rīgas "Dinamo" ar 54 punktiem 57 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, no pirmā astoņnieka atpaliekot par diviem punktiem.

Rīgas "Dinamo" šīs izbraukuma tūres pirmajā mačā sestdien ar 1:3 piekāpās Minskas "Dinamo", zaudējot svarīgus punktus cīņā par pirmo astoņnieku. Savukārt pēc šodienas spēles Latvijas klubam sāksies izlašu pārtraukums, tomēr arī tajā būs spēles, jo 6.februārī komanda Koventri pilsētā spēkosies ar Lielbritānijas izlasi, kas gatavojas pasaules čempionātam elites divīzijā.

Pēc tam nākamais KHL mačs rīdziniekiem būs 11.februārī savā laukumā pret vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit", bet 15.februārī būs duelis Rīgā zem klajas debess pret Minskas "Dinamo".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu