Noskaties: filmas "No Ghetto uz Olimpiādi" treileris

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Agnis Čavars (no kreisās), Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis un Edgars Krūmiņš
Agnis Čavars (no kreisās), Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis un Edgars Krūmiņš Foto: FIBA.com

Šobrīd 3. spēcīgākā 3x3 basketbola komanda pasaulē, "Rīga Ghetto Basket", ko 2017. gadā izveidoja komandas menedžeris Jānis Āre un "Ghetto Basket" līderis Raimonds Elbakjans, ir izcīnījusi 2017. gada Eiropas čempionu titulu, 2018. gadā ieguvusi sudraba medaļu Eiropas čempionātā, kā arī regulāri FIBA pasaules kausu tūrēs spēlē finālos, liekot nervozēt visām spēcīgākajām pasaules komandām.

"Rīga Ghetto Basket" kodols: Agnis Čavars, Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis un Edgars Krūmiņš ir 3x3 basketbola zvaigznes pasaules mērogā, par spīti tam, ka pirms pāris gadiem katrs no viņiem tika norakstīts kā nederīgs. "Viņi ir atgriezušies no mirušajiem" saka R. Elbakjans.

Šā gada "Ghetto Games" filma stāsta par pārdzīvojumiem, pārbaudījumiem, komandas saliedētību un ielu rūdījumu desmit gadu laikā, kas radījis platformu jaunai un daudzsološai Olimpisko sportistu paaudzei.

"Ghetto Games" jaunā dokumentālā filma "No Ghetto līdz Olimpiādei", kas stāsta par vienu no jaunā olimpiskā sporta veida 3x3 basketbola pasaules labākajām komandām - "Ghetto Basket" un Latvijas izlases spēlētājiem - Nauri Miezi, Kārli Paulu Lasmani, Agni Čavaru un Edgaru Krūmiņu - pirmizrādi piedzīvos 5. martā "Kino Citadele". Savukārt, Latvijā vairāk kā 150 vietās - no 26. marta.

Šā gada "Ghetto TV" filma stāsta par pārdzīvojumiem, pārbaudījumiem, komandas saliedētību un ielu rūdījumu desmit gadu laikā, kas radījis platformu jaunai un daudzsološai olimpiešu paaudzei. 

Filmas autori un to varoņi meklēja atbildes uz jautājumiem - vai viņiem pietiks spēka, vai viņi spēs stāvēt pretī ne tikai pasaulē labākajiem spēlētājiem laukumā, bet saviem dēmoniem un valsts birokrātijai, kad saskaries ar šo daudzgalvaino pūķi, kuram cērt nost galvas, bet tās ataug kā sēnes pēc lietus. Vienīgais līdzeklis, kas ļauj pārvarēt visas grūtības, ir neiedomājama mīlestība pret basketbolu. Šī mīlestība ir gan kaislība, gan "ibumetīns" savām problēmām, gan nāvējošs zobens, kas cērt pretinieku galvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu