Ušakova jau atkal cietusi no bēdīgi slavenā krāpnieka-donžuāna (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja un radio balss Liene Ušakova pērnā gada izskaņā sociālajos tīklos brīdināja savus sekotājus, jo īpaši, daiļā dzimuma pārstāves par kādu vīrieti vārdā Ronalds Alpe, kurš apkrāpj sievietes. Kad šķita, ka skandāls pierimis, februāra sākumā Liene nākusi klajā ar jaunu paziņojumu.

Liene vietnē "Facebook" publicējusi video, kurā atklāj, ka Alpe janvāra izskaņā kļuvis par tēvu meitai. Izrādās, meitiņa nākusi pasaulē no citas sievietes, ne no Alpes sievas Montas Zukes, kura pazīstama kā šova "Latvijas princese" dalībniece.

Tāpat viņa ir saņēmusi no bankas paziņojumu, kurā Ušakovai lūgts sniegt "pamatojošus dokumentus saistībā ar darījumiem Lienes kontā, lai novērstu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju un terorisma finansēšanu".

Ušakova nešaubās, ka šos darījumus veicis Alpe, un video paziņojumā vēršas pie viņa, sakot, lai viņš uzņemas atbildību par radušos situāciju. 

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu