Par Latvijas Radio 2 vadītāja pienākumu izpildītāju kļūs "pieci.lv" vadītāja Milzarāja (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilva Milzarāja
Ilva Milzarāja Foto: LETA

Par Latvijas Radio 2 vadītāja pienākumu izpildītāju kļūs esošā "pieci.lv" vadītāja Ilva Milzarāja.

Ņemot vērā, ka jau šīs nedēļas beigās darbu Latvijas radio 2 atstās ilggadējais šīs programmas direktors Armīns Ronis, Latvijas Radio bija nepieciešams meklēt jaunu šī radio kanāla vadītāju. Par vadītāja pienākumu izpildītāju no nākamās nedēļas kļūs Milzarāja.

Vienlaikus Milzarājas darbu "pieci.lv" vadībā kritizējuši šī kanāla darbinieki. Latvijas Radio darbinieku arodbiedrības vadītāja Mudīte Paegle aģentūrai LETA apstiprināja, ka pie Latvijas Radio valdes, arodbiedrības un radio personāldaļas vērsušies vairāki "pieci.lv" programmu vadītāji, izsakot kritiku par Milzarājas vadības stilu.

Pēc Paegles vārdiem, process, kas saistīts ar darbinieku neapmierinātību ar Milzarājas darbu, turpinoties jau kādu laiku.

Viens no vēstules parakstītājiem ir radio programmu vadītājs Toms Grēviņš, kurš gan atteicās sīkāk komentēt vēstules tapšanas iemeslus. Viņš tikai norādīja, ka "tie ir iekšējas dabas jautājumi", kas galvenokārt saistīti ar iekšējās kārtības noteikumu neievērošanu.

Milzarāja darbu "pieci.lv" programmas direktores amatā sāka 2017.gada novembra beigās.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu