Apģērba gabals vai interjera priekšmets? Adama Levina krekls nonācis interneta nežēlastībā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix/Ekrānuzņēmums no Twitter

Nedēļas sākumā pasaulē lielu ažiotāžu izraisīja viens no ASV lielākajiem sporta notikumiem – NFL Super Bowl, kura pārtraukumos uzstājās pasaulslavenas zvaigznes. Visskaļākos fanu saucienus izpelnījās grupas “Maroon 5” solista Adama Levina amizantais krekls, kurā fani saskatīja līdzību dažādiem interjera priekšmetiem – spilveniem, aizkariem, paklājiem un dīvāniem.

Nacionālās futbola līgas (NFL) finālmačs jeb “Super Bowl” ir ikgadējs sporta pasākums, kas pie televizoru ekrāniem piesaista miljoniem amerikāņu. Šis notikums ir slavens ne tikai ar tā norisi sporta jomā, bet arī ar slavenību uzstāšanos. Šogad uz “Super Bowl” puslaika skatuves galvenie mākslinieki bija grupa “Maroon 5”, reperi Treviss Skots un Big Boi. Šī uzstāšanās stila ziņā īpaši neveiksmīga bija dziedātājam Adamam Levinam, kura krekls sociālajos tīklos izpelnījās īstenu smieklu vētru.

Lai gan Levins 13 minūšu garajā priekšnesumā pakāpeniski izģērbās līdz nonāca līdz kailam torsam, “Super Bowl” fani īpašu uzmanību pievērsa Levina dīvainajam kreklam, kas ekrānos parādījās uz neilgu laiku. Levina savdabīgā krekla raksts ļoti līdzinās brūnam 70. gadu mēbeļu tekstila motīvam. Vairāki sociālo tīklu Twitter un Facebook lietotāji steidzās šo kreklu salīdzināt ar spilveniem, krēsliem, paklājiem un aizkariem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu