Noskaties: Latvijas tenisistes sniedz autogrāfus un bildējas ar līdzjutējiem (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas sieviešu tenisa izlase ar Aļonu Ostapenko un Anastasiju Sevastovu priekšgalā otrdien dzelzceļa stacijā Rīgā tikās ar līdzjutējiem, sniedza autogrāfus, kopīgi nofotografējās un atbildēja uz interesentu jautājumiem. 

Bez Ostapenko un Sevastovas pasākumā piedalījās arī Diāna Marcinkēviča, Daniela Vismane un Patrīcija Špaka, kā arī izlases kapteinis Adrians Žguns. 

Latvijas sieviešu izlase šajā nedēļas nogalē "Arēnā Rīga" aizvadīs Federāciju kausa Pasaules otrās grupas dueli ar Slovākijas komandu, kuras sastāvā nebūs līdere Dominika Cibulkova un Magdalēna Ribārikova. 

"Pēc traumas sadziedēšanas bija grūtāk uzņemt formu, bet tagad pakāpeniski sāku vairāk trenēties, lai būtu gatava sezonas turpinājumā," sacīja Ostapenko, kura WTA rangā šobrīd ieņem 22. pozīciju. 

Latvijas izlase Federāciju kausa rangā šobrīd ieņem 15. pozīciju, kamēr Slovākija ir 12. 

"Man ir gods būt Latvijas izlasē," teica Marcinkēviča. "Katrs treniņš, kuru pavadu kopā ar komandas biedrenēm, ir man liels pluss. Varu iemācīties jaunas lietas, un ir forša sajūta. Mums vēl ir laiks sagatavoties, un domāju, ka mēs to izdarīsim."

Latvijas un Slovākijas pāra uzvarētāja aprīlī sacentīsies par vietu Pasaules pirmajā grupā, bet zaudētāja cīnīsies par neizkrišanu uz Eiropas/Āfrikas zonas pirmo grupu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu