Aleksandru Sokolovu pamatīgi nokaitinājuši vegāni (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Erotisko fotogrāfiju meistars Aleksandrs Sokolovs regulāri dalās pārdomās sociālajos tīklos ne tikai par attiecību tēmu un politiskajiem notikumiem, bet nu arī par vegānismu. Fotogrāfs publicējis savu viedokli, sakot: lai arī nav pret vegānismu, tajā ir daži momenti, kas viņu kaitina, jo tie ir pretrunā ar loģiku un veselo saprātu.

Kā vienu no galvenajiem argumentiem Sokolovs min to, ka cilvēks atrodas barības ķēdes virsotnē, tāpēc viņš ēd visu, ko var dabūt sev šķīvī.

Tāpat viņš nesaprot, kāpēc vegāni salīdzina dzīvniekus ar cilvēkiem. "Nevar pielīdzināt dzīvniekus cilvēkiem. Dzīvniekiem nav ne attīstīta intelekta, ne apziņas," tā Sokolovs. Viņš uzsver arī to, ka savvaļas dzīvnieki savu dzīvi beidz ļoti mokošā un vardarbīgā veidā, nevis kā lopkautuvē, kur "99,99% dzīvnieku mirst momentāni vai sekunžu laikā".

Viņš piebilst: "Dzīvnieki fermās tas ir atjaunojamais resurss. Man nav žēl ne lopu, ne cūku, ne vistu. Cilvēks viņus saražoja, cilvēks viņus pārstrādāja." 

Slavenais fotogrāfs arī izteicies visai skarbi, sakot, ka "vairākums vegānu ir vegāni tāpēc, ka viņi cieš no uzmanības deficīta." 

"Viņi izmisīgi grib būt individualitātes, bet neko īsti neprot un nevar citādāk izcelties, lai pievērstu uzmanību savai personai," raksta fotogrāfs.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu