Braients: Hārdens nav spējīgs nodrošināt "Rockets" čempiontitulu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: Reuters/ScanPix

Losandželosas "Lakers" leģenda Kobe Braients uzskata, ka rezultatīvais Džeimss Hārdens ar savu spēles manieri nespēs nodrošināt Hjūstonas "Rockets" komandai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiontitulu. 

"Hārdens dara to, kas viņam jādara, lai komanda izcīnītu uzvaras. Es gan neesmu šāda spēles stila piekritējs," Ziemeļamerikas sporta medijam ESPN norādīja Braients. "Nedomāju, ka konkrētais spēles stils kādreiz varēs atnest čempiontitulu. Bet tajā pašā laikā jāsaglabā komanda, lai gūtu uzvaras. Tagad Hārdens dara to, kas nepieciešams."

29 gadus vecais Hārdens šobrīd ir pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs visā līgā. Vidēji mačā viņš guvis 36,5 punktus un būs viens no galvenajiem pretendentiem sezonas vērtīgākā spēlētāja balvai. 

"Hjūstona neizcīnīs titulu, ja viens spēlētājs pilnībā kontrolē bumbu. Lai gan tagad ierindā atgriezies Kriss Pols, tā ka tagad ir vairāk manevra iespējas uzbrukumā," uzskata Braients. "Pret šādu spēles stilu ir viegli aizsargāties, īpaši izslēgšanas spēļu turnīrā, jo pretinieks koncentrēsies uz vienu spēlētāju."

Sezonu "Rockets" iesāka ļoti neveiksmīgi, bet pēc atbrīvošanās no Karmelo Entonija komandas sniegums krietnu uzlabojās. 

Ar 53 spēlēs izcīnītu 31 uzvaru "Rockets" šobrīd ir Rietumu konferences piektā spēcīgākā komanda. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu