"Wizards" zvaigzne Vols pēc paslīdēšanas mājās nevarēs spēlēt aptuveni gadu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džons Vols
Džons Vols Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" zvaigzne Džons Vols pēc vēl vienas operācijas nevarēs spēlēt aptuveni 12 mēnešus, vēsta komanda.

Pašlaik 28 gadus vecajam Volam šī sezona beidzās jau pagājušā gada izskaņā, bet hroniskas Ahilleja cīpslas traumas dēļ viņam 8.janvārī tika veikta operācija. Sākotnējais atveseļošanās posms tika prognozēts 6-8 mēnešu garumā, kas ļautu atgriezties uz nākamās sezonas sākumu. Tomēr pēc pirmās ķirurģiskās iejaukšanās viņam tika konstatēts iekaisums, turklāt basketbolists nesen paslīdēja un nokrita savās mājās, kā rezultātā cīpsla pārplīsa.

Šī iemesla dēļ Volam tiks veikta atkārtota operācija, bet atveseļošanās laiks tiek lēsts aptuveni gada garumā.

Vola trauma "Wizards" klubam gan izmaksās ļoti dārgi. Basketbolista līgums ir spēkā līdz 2023.gadam, bet jaunu kontraktu ar komandu viņš noslēdza 2017.gadā, vienojoties par četru gadu sadarbību, kuras kopējā summa ir 170 miljoni dolāru (148 miljoni eiro). Jaunais līgums stāsies spēkā ar nākamo sezonu.

Par nākamo sezonu, kurā Vols labākajā gadījumā atgriezīsies vien tās otrajā pusē, saņems iespaidīgus 37,8 miljonus dolāru (33 miljonus eiro), bet ar katru nākamo sezonu viņa atalgojums pieaugs.

Šosezon Vols caurmērā izcēlās ar 20,7 punktiem un 8,7 rezultatīvām piespēlēm, kamēr "Wizards" ar 22 uzvarām 53 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem desmito vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu