"The New York Post": Jānis Porziņģis Ņujorkā vēlējās karaļvalsti (17)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Porziņģis
Jānis Porziņģis Foto: LETA

Kristapa Porziņģa brālis un aģents Jānis Porziņģis vēlējies lielāku ietekmi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Ņujorkas "Knicks", kuru Latvijas basketbola zvaigzne nesen ievērojama maiņas darījuma rezultātā atstāja, vēsta izdevums "The New York Post".  

Laikraksts raksta, ka tieši Jānim Porziņģim ir liela ietekme Kristapa Porziņģa lēmumos, kas saistīti ar basketbolista karjeru. 

"Knicks" kluba vadība neesot apmierinājusi Jāņa Porziņģa vēlmes, kurš paudis gribu Ņujorkas organizācijā ieņemt lielāku lomu un tajā iesaistīt sev tuvus cilvēkus. 

Atsaucoties uz pietuvinātu avotu, "The New York Post" ziņo, ka Porziņģis vēlējies, lai tiktu aizmainīts uz Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio "Spurs", Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets", Losandželosas "Clippers" vai Toronto "Raptors". Ar vienu no šīm komandām Porziņģis vēlējies noslēgt ilgtermiņa līgumu. Tiesa, Latvijas basketbola talants nonāca Dalasas "Mavericks" komandā.  

Iepriekš "Knicks" organizācijā amatus ieņēmuši basketbolistu Karmelo Entonija un Amares Stademaijera cilvēki, kuri pēc šo spēlētāju promdošanās pametuši Ņujorkas klubu. 

Jānis Porziņģis esot bijis galvenais vaininieks, kāpēc Kristaps neieradies uz 2016./2017. gada sezonas noslēguma pasākumu, lai tiktos ar "Knicks" vadību. Tolaik kluba prezidents bija slavenais Fils Džeksons, kurš 2017. gadā līdz maiņas darījumu termiņa beigām gribējis basketbolistu aizmainīt, jo Jānis atstājot negatīvu ietekmi uz Porziņģa nākotni. 

"Jānis vēlējās karaļvalsti," "The New York Post" norādījis kāds situācijai tuvu stāvošs cilvēks. 

"Knicks" neesot bijusi nojausma, ka, draftā izvēloties Porziņģi, Jānim būs tik liela loma. 

Pēdējos divus gadus Ņujorkā uzturējies arī Porziņģa personīgais spāņu fizioterapeits Manolo Validvjeso, kurš devies basketbolistam līdzi uz Dalasu. Viņš jau piedalījies "Mavericks" treniņos, individuāli strādājot ar Porziņģi svaru zālē. 

"Mavericks" galvenajam trenerim Rikam Kārlailam svētdien bijusi divu stundu ilga tikšanās ar Jāni, pēc kuras speciālists viņu nosaucis par "daļu no mūsu komandas". 

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu