Kristīne Virsnīte ne pa jokam “sacepas” par soctīklos saņemtu nosodošu vēstuli (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Raidījuma “Māmiņu klubs” vadītāja Kristīne Virsnīte pēc atgriešanās no ģimenes ceļojuma uz Maroku piedzīvojusi nepatīkamu pārsteigumu – kādas neapmierinātas sievietes nosodošu vēstuli savā sociālā tīkla “Instagram” kontā, kas viņu īpaši aizskārusi.

“Baigos nervus reizēm prasa pavisam sveša cilvēka vēstule Instagrama pasta kastē. Ja es teiktu, ka nemēdzu uzvilkties, es riktīgi blefotu. Godīgi? Ir brīži, kad vienkārši gribas aizsūtīt vidējā pirksta emodži un teikt - atšujies. Sen nebiju saņēmu pilnmēness murgus, par kuriem būtu vērts uzvilkties, taču pirms pāris dienām, kad Kaspars cepa Kukim dzimšanas dienas kūku, kāda sieviete uzrakstīja, ka esmu kritusi zemāk par zemi, jo esmu baigā ņerga, protu tikai vervelēt Instagramā, taču nevaru izcept kūku, viņai esot kauns, ka tas jādara vīrietim.

Pēc mirkļa piebilda, lai neaizmirstu, ka sievietes vieta tomēr esot virtuvē. Zināt? Patiesībā štrunts ar visu vēstuli, taču, kas man lika sarosīties, bija pārliecība, ka sievietes vieta ir virtuvē.

Jutu kā mans burbulis sašķiebjas un tajā veidojas sūce - tepat viena klikšķa attālumā ir cits gadsimts. Sievietes vieta! Nopietni? Kur tad īsti ir mūsu vieta? Pie katliem, poda, kas jāizberž, gultā, kur jātaisa tiltiņi, drēbju kalna, pie kājas, kad pasvilpj, un putekļusūcēja, ja paveicas? Lai mani dedzina uz sārta, taču ticu, ka savu vietu dzīvē izvēlos pati un tā nav nosakām pēc tā vai man ir krūtis vai krāniņš, vai esmu spējīga dzemdēt. Es drīkstu būt tas, ko izvēlos, mana vieta ir būt šajā pasaulē un arī tava, tu drīksti izvēlēties, kā dzīvosi. Iedomājies, tieši tik īzī - tu drīksti būt jebkas!” tā Virsnīte.

Par šīs sievietes komentāriem sašutis arī ne viens vien TV personības fans:

* "Varbūt sievietei nav veicies ar vīru, kas viņu atbalstītu un priecētu ar saviem meistardarbiem virtuvē, bet licis noprast, ka tas ir sievietes darbs pie katliem un pannām!"

* “Laikam jau viņai nav vīrs, kas taisa foršu ēdienus. Un tad kur ir vīrieša vieta? Laikam ne točna pie kūkām, varbūt pie televizora?”

* “Tad es arī esmu slikta sieviete, jo mans vīrs svētdienās mēdz pārņemt ēst taisīšanu ģimenei. Viņam patīk cept un vārīt.”

* “Aiz katra šāda komentāra stāv dziļi nelaimīga un neapmierināta sieviete, kurai nepieciešama palīdzība.”

* “Mūsdienās, manuprāt, ļoti skumji, ka sievietes vērtē gan sevi, gan mūsu dzimumu tik zemu, ka ne tālāk par virtuvi un atļaujas vēl šo viedokli uzspiest kā pareizu!”

* “Jā izklausās, ka vēstules autore neko citu nemāk, kā sēdēt virtuvē, tāpēc arī par citiem spriež pēc savas prizmas.”

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu