Par pasaules skaistākās sievietes titulu cīnīsies Ilona Strautniece

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šovasar Latvijā norisināsies starptautisks skaistumkonkurss "Ms/Mrs. Elite Beauty Queen", un pasākuma organizatori atklājuši jau otro dalībnieci no Latvijas. Tā būs skropstu pieaudzēšanas meistare un dēliņa mamma Ilona Strautniece.

“Esmu skropstu pieaudzēšanas meistare, bet tas ir mans hobijs, kas procesa laikā mani pašu relaksē un dāvā baudu... Esmu gandarīta, ja mana kliente ir apmierināta un priecīga par manis paveikto darbu.

Ikdienā esmu mamma dēlam! Daudz daru un plānoju! Man ir svarīgi jau tagad saprast to, ko varu atstāt pēc sevis... Tiecos pēc dzīves kvalitātes, proti, tādas - par kādu klusībā sapņoju.

Foto: publicitātes

Vienalga, vai tas ir skaists, vai bēdīgs – es gribu visu, ko dzīve man ir sagatavojusi. Katra austoša diena ir kā mīkla un man tas ļoti patīk! Es nezinu, kas būs, notiks, kas mani sagaida?!? Pozitīva adrenalīna deva.

Es nebaidos no grūtībām! Problēmu risināšanu noteikti nevajag atlikt uz vēlāku laiku. Problēmas jārisina, jāvērtē risinājums, varbūt kaut kas jāmaina!

Skaistumkonkursam nolēmu pieteikties tikai tāpēc, ka man ļoti patīk atrasties uz skatuves. Tā ir iespēja un reizē arī izaicinājums sevi parādīt no pilnīgi citas puses, piemēram, uzvilkt ļoti skaistas un krāšņas kleitas, kuras ikdienā nevilkšu. Domāju, ka daudziem būšu sava veida pārsteigums! Mani nebaida cilvēku un žūrijas kritika, proti, analīze un vērtējums. Kāpēc mani nebaida kritika, banāli, bet tikai tāpēc, ka tā mūs visus dzen uz priekšu.

Foto: publicitātes

Personīgi man vārds "Skaistums" asociējās ar kaut ko labu, priecīgu! Skaistums ir labdarība – palīdzēt citiem! Skaistums ir - nedarīt citiem ļaunu, nesagādāt grūtības! Ar sirdi un dvēseli iestājos pret ļaunumu un vardarbību ģimenē. Man nepatīk liekulība, jo liekulība nav nekas cits kā vājo dzīves gudrība.

Sievišķīga sieviete ir sava veida mikss, proti, maiga un stingra vienlaikus. Mans sievietes ideāls ir Keita Midltone jeb Kembridžas hercogiene Katrīna - Lielbritānijas prinča Viljama sieva.

Kad es raudu? Asaras birst tajos brīžos, kad redzu vardarbību pret bērniem un dzīvniekiem! Ja man būtu teikšana, tad visus šos varmākas gaidītu augstākais soda mērs ... Protams, grūti noskatīties arī tajā, kā mātēm nākas apglabāt savas atvases... Traģiski!

Sajūta, ka zeme griežas vai deg zem kājām dažkārt noderīga ir tiem cilvēkiem, kuri sevi uzskata par “pasaules nabu”. Manuprāt, šī sajūta nolaiž cilvēku atpakaļ uz zemes. Tā ir laba mācību stunda! Arī mana dzīve joprojām ir viena liela, notikumiem piesātināta mācību stunda.

Citām sievietēm iesaku klausīt un ieklausīties tikai sevī. Darīt visu, ko sirds kāro! Protams, ka reizēm der ieklausīties citu izjūtās un uzklausīt, taču neviens cits nevar būt labāks par Tevi, kā Tu... “.

Pasaules līmeņa skaistumkonkurss "Ms/Mrs. Elite Beauty Queen 2019" Latvijā notiks no 28. jūlijam līdz 2. augustam, un tajā piedalīties dalībnieces vecumā no 20 līdz 45 gadiem no vismaz 30 pasaules valstīm.

“No Latvijas konkursa finālā varēs piedalīties vismaz piecas dalībnieces! Šobrīd notiek atlase, un joprojām saņemam pieteikumus,” informē biedrības “Elite Beauty Queens” vadība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu