"Red Bull" vadītājs: Hamiltons visvairāk baidās tieši no Verstapena

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lūiss Hamiltons
Lūiss Hamiltons Foto: SIPA/Scanpix

Pašreizējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Lūiss Hamiltons no "Mercedes" komandas visvairāk baidās no "Red Bull" vienības braucēja Maksa Verstapena, uzskata tās vadītājs Kristians Horners.

Pagājušajā sezonā brits Hamiltons piekto reizi kļuva par pasaules čempionu, kamēr Verstapens kopvērtējumā ar divām uzvarām atsevišķos posmos bija ceturtais, regulāri saskaroties ar problēmām, tomēr tikai 21 gadu vecais nīderlandietis pazīstams kā viens no atraktīvākajiem pilotiem F-1 čempionātā.

"Verstapenam ir visas nepieciešamās prasmes, lai cīnītos ar Hamiltonu un Sebastjanu Fetelu ("Ferrari")," drošs ir Horners. "Domāju, viņam nekā nepietrūkst, un Makss ir tas braucējs, no kura abi baidās visvairāk."

"Pēdējo gadu laikā Makss ir ļoti attīstījies, viņš ir kļuvis pieredzējušāks. Tāpat viņš ir ļoti ātrs un motivēts, viņā nav nekādu baiļu," uzsvēra Horners.

"Red Bulls" vadītājs arī norādīja uz Hamiltona solīdo vecumu, kas ir 34 gadi.

"Hamiltons ir ļoti pieredzējis, taču viņam jau ir 34 gadi, tāpēc kādā brīdī spozme pamazām sāks izgaist," pārliecinās ir Horners. "Vai viņš var visu laiku būt tik ātrs? Hamiltons ir tikai cilvēks. Pēc desmit gadiem tieši tas pats būs ar Maksu."

Jaunā F-1 sezona sāksies 17.martā Austrālijā, bet drīzumā komandas uzsāks jauno bolīdu prezentēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu