Dīvāna eksperti par "Muzikālo Banku": ""Prāta vētra", šķiet, pat ar Kiviča dziesmu spētu uzvarēt" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Martins Otto

Sestdien, 9. februārī, Daugavpilī notika Latvijas Radio 2 gada vērtīgākās dziesmas finālšovs “Muzikālā Banka 2018”. Par šo titulu cīnījās kopumā 15 kompozīcijas, kuras Latvijas Radio 2 aptaujā guvušas vislielāko klausītāju un žūrijas atzinību - šogad uzvaras laurus plūca grupa "Prāta vētra" ar hitu "Ogles". Par to viedoklis, protams, ir arī no dīvāna "čivinošajiem" ekspertiem.

Jau ziņots, ka par “Muzikālās Bankas” gada vērtīgāko dziesmu cīnījās Double Faced Eels izpildītā dziesma “Atspulgs”, Aijas Andrejevas “Blēņas”, The Sound Poets “Ceļš”,  Astro’n’out “Dejot trakāk”,  Jauno Jāņu Orķestra “Ieviņa”, MARTAS “Manās rokās visi ziedi novīst”, Markus Rivas “Nevaru tā”,  Prāta Vētras “Ogles”, Very Cool People feat. Edavārdi, anša & Kristīnes Prauliņas izpildītā “Pa apli”,  Bermudu divstūra “Roku okeāns”, Triana Park “Rozā brille”,  Tautumeitu “Sadziedami”, Dona & Ozola “Salauzta sirds”, Ivo Fomina “Vēlreiz un vēlreiz”, kā arī Intara Busuļa “Viegli”.  Visi aptaujas „Muzikālā banka 2018” finālisti saņems mākslinieka Armanda Jēkabsona darinātās piemiņas veltes.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu