Radio personībai Sandai Dejus par sveču nomaiņu mašīnai servisā piestāda 130 eiro rēķinu (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Radio “SWH” balss un radošās apvienības “Spiediens” aktrise Sanda Dejus sociālajā tīklā “Facebook” atklājusi, ka 6. februāra pēcpusdienā, dodoties pakaļ uz servisu savam spēkratam, saskārusies ar nepatīkamu situāciju – pēc vairāku nedēļu pavadīšanas remontā mašīnai nomainītas tikai sveces un piestādīts ievērojams rēķins par sniegto pakalpojumu.

“Pirms trīs nedēļām ievedu auto piemājas servisā, jo raustījās kaut kas. Paņēma, veica diagnostiku, ar kaut kādu aparātu noteikts, ka kārbai esot savirzes disks bojāts un meklēs detaļu vai liks jaunu kārbu. Es vēl noprasīju vai 100% pārliecināti. Jā, jā! Ja nebūs kārba, skaidrs, ka man tikai par padarīto jāmaksā. Kamēr kārbu meklēja, mašīna turpat stāvēja apsnigusi. Ne kaut ko jauca, ne taisīja, tāpēc drīzāk par stāvvietu, ne par darbu būtu jāmaksā (stulbi darīju, ka piemājas servisu izvēlējos. Domāju, kā ātrāk un ērtāk). Vakar piezvana, ka izrādās sveces bija pie vainas. Kopējais rēķins 130 eur. [..] “Toyota Prius”. Cena tik liela, jo esot ilgi meklējuši vainu. Maiņa+diagnostika+darbs,” tā Dejus.

Pirms šķiršanās no iespaidīgās summiņas viņa konsultējusies ar saviem sekotājiem sociālajā tīklā “Facebook” un pat nofilmējusi sarunu par šo maksājumu.

Arī padomdevēji ir neizpratnē: “Video gan labs. Cilvēks izskatās ļoti uzticams un laipns. Pamatojums rēķinam super - nevarējām atrast vainu, tāpēc dārgi”, “Zinu tavu piemājas servisu. Vienreiz steidzami vajadzēja gultni mašīnai nomainīt, lai vispār tiktu uz priekšu. Viss bija uz vietas. 60 eiro par 15 min darbu. Un man ir 99. gada mašīna, kam ir lētas detaļas”, “Tas, ka viņi meklēja tik ilgi, ir viņu problēmas! Jāmaksā pēc fakta, par svecēm un to maiņu, jo kārbas problēma atrisinājās pati... par filozofēšanu neviens nemaksā!”, "Tevi čakarē. Man "Mini Cooper", kam remonts nav lēts, nekad par svecēm nav bijis 130 jāatstāj."

Tā arī radio personība aizgājusi nesamaksājusi, sarunājot atgriezties vakarā: “Tur vajag spēcīgus pretargumentus pie nākamajām iebildēm. Ne es, ne vīrs auto lietās neorientējamies un parasti, cik prasa, tik maksājam. Man vienkārši šoreiz riktīgi izbesīja tā čakarēšana mēneša garumā. Klaji tiek izmantots tas, ka klients neko nesaprot. Brīnums, ka nepaziņoja,ka kārbu nomainījuši.”

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu