Bokseris Glovackis: Es uzvarēšu Briedi un izcīnīšu Ali trofeju (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kšištofs Glovackis
Kšištofs Glovackis Foto: AFP/Scanpix.

15. jūnijā "Arēnā Rīga" notiks Pasaules boksa supersērijas pirmā smagā svara pusfināls, kurā spēkiem mērosies Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis un polis Kšištofs Glovackis, kas uzskata, ka izcīnīs ne tikai uzvaru šajā duelī, bet arī kļūs par visa turnīra uzvarētāju. 

"Nevaru sagaidīt iespēju iekļūt turnīra finālā," sacīja Briedis. "Latvijā būs vēl vieni boksa svētki, kurus skatīsies visa pasaule un dos man otro iespēju savas tautas priekšā panākt to, ko nepaveicu Pasaules boksa supersērijas pirmajā sezonā."

2018. gadā Briedis "Arēnā Rīga" pirmās sezonas pusfinālā ļoti skatāmā cīņā pēc punktiem piekāpās pašreizējam absolūtajam pasaules čempionam ukrainim Oleksandram Usikam.

Runas, ka Brieža un Glovacka cīņa varētu notikt tieši Rīgā izskanēja jau iepriekš, turklāt to neslēpa arī organizators Kalle Zauerlands. 

"Nevaru sagaidīt brīdi, kad kāpšu Rīgas ringā," norādīja Polijas bokseris. "Esmu pārliecināts, ka 15. jūnijā uzvarēšu Mairi un virzīšos uz priekšu un izcīnīšu Muhameda Ali trofeju." 

Briedis tiek uzskatīts par Pasaules boksa supērsērijas otrās sezonas galveno favorītu, kamēr Glovackim piešķirts trešais numurs. 

"Mēs sagaidām vēl vienu aizraujošu vakaru "Arēnā Rīga". Noskaidrosim pirmā smagā svara kategorijas nākamo labāko bokseri. Gan Briedim, gan Glovackim ir potenciāls par tādu kļūt un viņi sagādās iespaidīgu pusfinālu," uzskata Zauerlands.

Biļetes tirdzniecībā nonāks tuvākajā laikā. Abi bokseri aci pret aci tiksies pirmdien preses konferencē, kas notiks Rīgā. 

Otrajā pusfināla pārī savā starpā tiksies Juniers Dortikoss (Kuba) un Endrū Tabiti (ASV). Viņu cīņas datums pagaidām vēl nav zināms. 

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu